Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Meet the President: Henny de Haas | Directeur Hoppenbrouwers Techniek

16 maart 2023 | 15.30 - 18.00 | Hoppenbrouwers Techniek | Udenhout
Henny de Haas staat aan het roer van Hoppenbrouwers Techniek. Een echt familiebedrijf, dat honderd jaar geleden ooit als eenmansbedrijf begon en inmiddels 1700 medewerkers en twintig vestigingen in het hele land telt. Hoe is het voor Henny om aan het roer te staan van zo’n succesvol en groeiend familiebedrijf? Welke waarden vindt Henny belangrijk en hoe draagt hij deze uit in de organisatie? Wat is het DNA van Hoppenbrouwers? Genoeg stof voor een goed gesprek met deze topman!
Meet The President geeft een unieke inkijk in de levens van topondernemers uit onze regio. Topmannen- en vrouwen gaan in een collegetour-achtige kleine setting in gesprek met Jeroen Baardemans (interviewer, Managing Director van KOROKI Communications en bestuurslid VNO-NCW Breda) over het ondernemerschap anno 2023.

'Niet groeien is stilstand, op alle fronten' - Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek

Over Henny de Haas

Als je googelt op Henny de Haas is het eerste resultaat een artikel op de website van Hoppenbrouwers Techniek met een rake quote van de algemeen directeur:

‘Niet groeien is stilstand, op alle fronten’

Deze ambitie om te groeien staat van jongs af aan hoog op het lijstje van Henny de Haas. Sinds hij als boerenzoon besloot dat hij meer wilde dan koeien melken, maakte hij stapsgewijs zijn dromen waar: van elektricien werd hij uiteindelijk directeur (2002) en eigenaar (2013) bij Hoppenbrouwers.

Henny is doorlopend op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Wat dat betreft kan hij zijn hart ophalen bij de technische dienstverlener, want het familiebedrijf maakte de afgelopen decennia een enorme ontwikkeling door. En ondanks dat Henny geen familie is van de oprichter, Theo Hoppenbrouwers, koos Theo Henny ruim 20 jaar geleden bewust uit als opvolger, omdat hij het juiste DNA had om dit bedrijf verder te brengen.

Praktische informatie

Datum: donderdag 16 maart 2023
Tijd: 15.30 – 18.00 uur
Locatie: Kreitenmolenstraat 201 in Udenhout

Programma

15.30 uur ontvangst bij Hoppebrouwers Techniek in Udenhout
16.00 uur Jeroen Baardemans in gesprek met Henny de Haas en interactie vanuit de zaal
17.00 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden

Wil je deze ultieme kans niet missen? Schrijf je dan snel in!

Leden van onze vereniging melden zich eenvoudig en snel aan via de ledenapp. (Nog) Geen lid? Neem voor meer informatie of vragen contact op met Vivian Schoormans, Academy Coördinator, via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement