Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Meet the President: Frank Verhoeven | CEO Vos Logistics

31 mei 2023 | 15.30 - 18.00 | Vos Logistics | Oss

Frank Verhoeven is ruim vijftien jaar CEO van Vos Logistics en inmiddels ook mede-eigenaar. Met 30 eigen vestigingen, 3000 medewerkers en 1300 voertuigen is de logistieke reus actief in heel Europa. Op het gebied van internationaal bulk- en volumetransport behoort Vos Logistics zelfs tot de grotere wegvervoerders van Europa. Hoe is het voor Frank om aan het roer te staan van zo’n groot internationaal bedrijf? Hoe gaat hij dagelijks om met de enorme dynamiek binnen de logistieke wereld? Wij gaan deze topman hierover het hemd van het lijf vragen!

Meet The President geeft een unieke inkijk in de levens van topondernemers uit onze regio. Topmannen- en vrouwen gaan in een collegetour-achtige kleine setting in gesprek met Jeroen Baardemans (interviewer, Managing Director van KOROKI Communications en bestuurslid VNO-NCW Breda) over het ondernemerschap anno 2023.

'Ik ben geen 'president'. Ik heb het voorrecht om deze onderneming te leiden, maar we doen het samen! - Frank Verhoeven, CEO Vos Logistics

Over Frank Verhoeven

Verhoeven zei ooit: ‘It’s not about predicting the future, but creating it. Together!’ Een quote die hem op veel vlakken typeert. Toen wij hem vroegen voor Meet the President, was zijn eerste reactie: ‘Ik ben geen ‘president’. Ik heb het voorrecht om deze onderneming te leiden, maar we doen het samen! En het voorspellen van de toekomst in een dynamisch branche als de logistiek, is onmogelijk. Dat hebben de afgelopen jaren maar weer bewezen.’ Hoe neemt Frank het heft in handen en creëert hij zijn eigen toekomst?

Praktische informatie

Datum: woensdag 31 mei 2023
Tijd: 15.30 – 18.00 uur
Locatie: Vos Logistics, Veersemeer 10 in Oss

Programma

15.30 uur ontvangst bij Vos Logistics
16.00 uur Jeroen Baardemans in gesprek met Frank Verhoeven en interactie vanuit de zaal
17.00 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden

Wil je deze ultieme kans niet missen en ben je werkzaam binnen de (maak)industrie, bouw of logistiek? Schrijf je dan vóór 17 mei in. Ben je werkzaam in een andere sector, maar wil je er wel graag bij zijn. Meld je zeker ook aan! Bij voldoende ruimte houden we een plaats voor je bezet. Meet the President is een exclusieve bijeenkomst in besloten setting. Om die reden is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Door middel van loting stellen wij de deelnemerslijst samen. We laten je uiterlijk 22 mei weten of je erbij kunt zijn.

Leden van onze vereniging melden zich eenvoudig en snel aan via de ledenapp. (Nog) geen lid? Neem voor meer informatie of vragen contact op met Vivian Schoormans, Academy Coördinator, via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement