Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lunchsessie bij WVO Zorg: bouw- en fusieactiviteiten

20 februari 2024 | 12.00 - 14.00 | WVO Zorg, locatie Scheldehof | Vlissingen

Met onze Zeeuwse lunchsessie zijn we deze keer te gast bij ons lid WVO Zorg op locatie Scheldehof. Bij WVO Zorg vinden op dit moment veel interessante ontwikkelingen plaats, dus dat maakt een bezoek meer dan de moeite waard. Jaap Wielaart, de voorzitter van de Raad van Bestuur, staat stil bij de recente bouw- en fusieactiviteiten van de organisatie. 

Op de locatie Scheldehof  is veel te zien. Het gebouw, een industrieel erfgoed uit de hoogtijdagen van de scheepswerf, diende ooit als de Zware Plaatwerkerij van scheepsbouwer De Schelde. In 2017 werd de enorme fabriekshal getransformeerd tot De Scheldehof, nu een icoon in Vlissingen. Jaap neemt je mee in de visie en brede toegevoegde waarde van dit transformerende bouwtraject.

Recentelijk zijn WVO Zorg en Zorgstroom gefuseerd, gestoeld op een gezamenlijke visie op ouderenzorg en het vertrouwen dat de zorgorganisaties samen sterker staan. De nieuwe organisatie heeft straks 23 locaties verspreid over Walcheren met meer dan 3.000 medewerkers en 800 vrijwilligers. Jaap, tevens voorzitter van de Raad van Bestuur van de nieuwe organisatie, geeft toelichting op dit fusietraject en belicht de overwegingen en ontwikkelingen in de ouderenzorg die hiermee samenhangen.

Datum: dinsdag 20 februari 2024 (incl. lunch)
Tijdstip: 12.00 – 14.00 uur
Locatie: WVO Zorg, locatie Scheldehof, Peperdijk 263 in Vlissingen

Aanmelden

Deelname aan de lunchsessie is gratis. Als je een introducé(e) wilt meebrengen, geef dit dan aan bij jouw aanmelding. Leden van onze vereniging melden zich eenvoudig en snel aan via onze ledenapp. Ben je (nog) geen lid? Neem dan contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement