Lunchbijeenkomst over Sterk Techniek Onderwijs

7 oktober 2020 | 12.00 - 14.00 | L'Escaut | Terneuzen

Nieuwe contacten, verrassende ontmoetingen en kennisdelen!

Maandelijks organiseren wij bijeenkomsten met interessante sprekers of een bezoek aan een mooi bedrijf. Ontmoet leden en deel jouw verhaal!

Personeelstekort in de technische sector? Vanaf dit jaar gaat Zeeland dit aanpakken met diverse ambities voor het project Sterk Techniek Onderwijs. In dit initiatief werken alle Zeeuwse vmbo-scholen, het mbo en het bedrijfsleven nauw samen aan een aantrekkelijk en innovatief techniekonderwijs dat beter aansluit op de behoeften en wensen vanuit het bedrijfsleven.

Guus Hagt is bestuurder van Mondia Scholengroep en zit in de stuurgroep van dit project. Tijdens de lunchbijeenkomst op 7 oktober neemt Guus ons mee in het verhaal over hoe de verbanden liggen tussen het bedrijfsleven en de scholen.
Kom jij ook?

Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan zeeland@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Kosten
De kosten voor de lunchbijeenkomst bedragen €35,50 per persoon excl. BTW. Deze kosten zullen na afloop in rekening worden gebracht.

Je inschrijving is bindend. Afmelden kan tot uiterlijk 25 maart uur en uitsluitend per e-mail. Meld je je hierna af voor het evenement, dan zijn we genoodzaakt €35,50,- in rekening te brengen.

Voor vragen of dieetwensen kun je terecht bij Heidi Laureys via E. laureys@vnoncwbrabantzeeland.nl 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement