Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lunchbijeenkomst over bereikbaarheid Midden-Zeeland

20 februari 2020 | 12.00 - 14.00 | Van der Valk | Goes

Nieuwe contacten, verrassende ontmoetingen en kennisdelen!

Maandelijks organiseren wij bijeenkomsten met interessante sprekers of een bezoek aan een mooi bedrijf. Ontmoet leden en deel jouw verhaal!

De aanpak van de Deltaweg is een belangrijk thema van VNO-NCW Zeeland. Een aantal gemeenten zou ook graag willen dat deze weg veiliger wordt en de doorstroom verbetert. Na de A58 is de Deltaweg, de weg met het meeste verkeer in Zeeland. Deskundigen verwachten zelfs nog een groei van het wegverkeer van 20 procent. De Deltaweg die grotendeels een eenbaansweg is zal ook vollopen. Het is daarbij de verkeersader van Goes naar het noorden. Maar hoe is het nu gesteld met de bereikbaarheid van Midden-Zeeland? Die vragen stellen we aan Loes Meeuwisse.

Loes Meeuwisse is kersvers burgemeester van gemeente Noord-Beveland. Hiervoor was zij is al jaren betrokken bij de bereikbaarheid van Midden-Zeeland als wethouder van Goes.

Luister mee naar haar verhaal tijdens de lunchbijeenkomst op donderdag 20 februari. Kom jij ook?

Aanmelden

Kosten
De kosten voor de lunchbijeenkomst bedragen €34,50 per persoon excl. BTW. Deze kosten zullen na afloop in rekening worden gebracht.

Je inschrijving is bindend. Afmelden kan tot uiterlijk 13 februari 17.00 uur en uitsluitend per e-mail. Meld je je hierna af voor het evenement, dan zijn we genoodzaakt €34,50,- in rekening te brengen.

Voor vragen of dieetwensen kun je terecht bij Priscilla Janse via E. janse@vnoncwbrabantzeeland.nl 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement