Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lunchbijeenkomst | Nyrstar Budel

6 maart 2024 | 12.00 - 14.00 | Golden Tulip | Helmond

Op woensdag 6 maart vindt de lunchbijeenkomst van VNO-NCW Helmond-Peelregio plaats met Nyrstar. Terwijl je geniet van een goed verzorgde lunch bij Golden Tulip Hotel West-Ende in Helmond , gaan we dieper in gesprek met de bevlogen General Manager Henk Leendertse. De Helmondse zinksmelterij Nyrstar, een van Europa’s grootste en groenste, staat sinds januari volop in de schijnwerpers in de media.

Op 15 januari deelde het bedrijf het nieuws dat ze, onder druk van hoge stroomkosten en lage zinkprijzen ‘in care and maintenance’ gaat. Net als sommige andere bedrijven in onze regio loopt ook Nyrstar aan tegen wet- en regelgeving en recente overheidsbesluiten om bepaalde ondersteunende maatregelen resoluut af te bouwen, wat een negatieve impact heeft op de internationale concurrentiepositie.

Samen met Henk duiken we in wat er nodig is om de toekomst van de Nederlandse (energie-intensieve) industrie te versterken en hoe we door een level-playing-field Nederland weer aantrekkelijk kunnen maken voor investeringen. We nemen je mee in de actualiteit en onze lobby-inspanningen.

Datum: woensdag 6 maart 2024
Tijdstip: 12.00 – 14.00 uur
Locatie: Golden Tulip Hotel West-Ende, Steenweg 1 in Helmond

Aanmelden

Meld je snel aan! Dit kan tot vrijdag 1 maart 15.00 uur. Leden van onze vereniging melden zich snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid? Neem dan even contact op met Annelien Schoormans via brainport@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Bij te laat afmelden of no-show worden de kosten van de lunch in rekening gebracht, omdat deze in dat geval ook aan ons worden doorberekend.

Eigen bijdrage

De bijeenkomst is inclusief koffie, thee, melk en jus d’orange, soep, minibroodjes (diverse soorten en luxe belegd), broodje kroket en vers fruit. Dieet wensen of allergieën? Laat het ons weten! De eigen bijdrage voor deze bedraagt 28,50 euro p.p. (excl. btw). Je ontvangt hiervoor achteraf een factuur.

Vragen of meer informatie?

Neem dan even contact op met Annelien Schoormans, regiomedewerker Brainport, via brainport@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement