Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lunch: Personeelstekort? Zet de sociale werkvoorziening in!

12 juni 2024 | 11:45 - 14:00 | Dethon, Terneuzen

In de huidige en ook toekomstige krappe arbeidsmarkt, is het van belang dat ondernemers alle mogelijkheden kennen en benutten om aan voldoende arbeidskrachten te komen. Ben jij op de hoogte van de toegevoegde waarde die de sociale werkvoorziening tegenwoordig kan leveren?

De Zeeuwse sociale werkvoorzieningen bieden werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dethon (werkzaam voor de 3 Zeeuws-Vlaamse gemeenten) is ondernemers op steeds meer terreinen van dienst. Denk hierbij naast verpakken, bezorgen en groen ook aan elektronica, kunststof, metaal, cleaning en detachering. Tijdens deze sessie geven we je hier graag meer inzicht in, zodat je wellicht nieuwe mogelijkheden ziet voor jouw situatie.

Roberto Akkermans, algemeen directeur van Dethon, ontvangt je met veel plezier. Zijn verhaal wordt aangevuld door Angelo Jansen, eigenaar van Bayck, producent van modulair opgebouwde e-bikes. Angelo kan je alles vertellen over zijn samenwerking met Dethon.

Programma

11.45 u Inloop met lunch
13.00 u Presentatie met rondleiding
14.00 u Einde bijeenkomst

Aanmelden

Leden van onze vereniging melden zich snel en eenvoudig aan via onze ledenapp en kunnen deze bijeenkomst kosteloos bijwonen. (Nog) Geen lid? Neem dan even contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl

APP Aanmelden Activiteiten

 

 

Vragen of meer informatie?

Neem dan even contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement