Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Kick-off Zeeuwse waterstofsessies | Lunchbijeenkomst

13 april 2023 | 11.30 - 14.30 | Mauritshof | IJzendijke

Alles wijst erop dat groene waterstof enorm gaat helpen bij het tot stand komen van de energietransitie. Ook zijn er verdienmogelijkheden op deze markt voor bedrijven uit de regio. Daarom organiseren VNO-NCW Brabant Zeeland en de Limburgse Werkgeversvereniging (LWV) in het voorjaar drie voorlichtingssessies in Brabant, Limburg en Zeeland.

Vanuit verschillende invalshoeken informeren we deelnemers over de ins en outs van waterstof, de toepassingsmogelijkheden en inspireren en motiveren we bedrijven de eerste stappen te zetten om van olie en gas af te komen.

In Zeeland organiseren we deze bijeenkomst op donderdag 13 april 2023 van 11.30 – 14.30 uur in het Mauritshof aan de Mauritsweg 5 in IJzendijke.

Voor deze lunchbijeenkomst brengen we een eigen bijdrage van € 19,95 p.p. excl. btw in rekening. Je ontvangt hiervoor achteraf een factuur.

Na afloop van deze sessie heb je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is de toepasbaarheid van groene waterstof?
  • Hoe zit het met de beschikbaarheid (productievolumes en infrastructuur) van waterstof in Zeeland?
  • Welke mogelijkheden zijn er voor mij als mkb-ondernemer?

Ook delen we de learnings uit de voorgaande sessies met je. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Sprekers

  • Jan van Mourik, manager belangenbehartiging bij VNO-NCW Brabant Zeeland, leidt deze sessie in met een overall situatieschets.
  • Guido Custers, directeur waterstof Nederland, en Chantal van Halen, business development waterstofnet Zeeland, geven je inzicht in de strategie en activiteiten van Gasunie in Zeeland. Hier lees je er meer over.
  • Jacques Kiewiet is als regiomanager verantwoordelijk voor meerdere plants van Air Liquide in Zuid-West Nederland. Hij informeert je over de concrete projecten van Air Liquide in Zeeland. Hier lees je er meer over.

Programma

11.30 uur Inloop met lunchbuffet
12.30 uur Start formele gedeelte
14.15 uur Afronding bijeenkomst

Aanmelden

Leden van onze vereniging melden zich eenvoudig en snel aan via de ledenapp. (Nog) geen lid? Neem voor meer informatie of vragen contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement