Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Kennissessie: Ben jij klaar voor de toekomst? Laat je inspireren, digitaliseer en innoveer!

15 juli 2021 | 12:00 - 13:30 | Online

Op donderdag 15 juli tussen 12.00 en 13.30 uur organiseren wij in samenwerking met de Rabobank een interactieve online lunchsessie. Niels Snoep (Rabobank specialist en themamanager Innovatie) praat je bij over digitalisering & innovatie in het midden- en kleinbedrijf.

De wereld verandert steeds sneller en de adoptie van digitale technologie is in de recente crisis alleen maar versneld. Uit onderzoek blijkt dat innovatie en digitalisering op de lange termijn effectief zijn en bijdragen aan productiviteitsgroei. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de continuïteit van bedrijven.

Programma

Ben jij een ondernemer die wil groeien met het bedrijf, de noodzaak van verandering ziet, zich afvraagt welke trends en kansen er zijn en inspiratie wil ophalen bij andere ondernemers die misschien al verder zijn op dit gebied? Dan is deze kennissessie echt iets voor jou! We bespreken:

  • Wat betekent digitalisering voor jou en jouw bedrijf?
  • Hoe pak je veranderingen aan?
  • Welke trends zie jij op je bedrijf afkomen?
  • Wat heb jij al gerealiseerd of aan welke veranderingen denk jij om door te voeren binnen het bedrijf?

Digitalisering, bijvoorbeeld het (gedeeltelijk) robotiseren of automatiseren van processen van het bedrijf, kent veel voordelen! Je blijft je concurrent voor, reduceert kosten en maakt het bedrijf wendbaarder om sneller in te spelen op gewijzigde klantbehoeften, veranderende markten en regelgeving. Maar hoe doe je dit en welke stappen kan je zetten? Kijk je primair naar de technologie of juist specifiek naar de adoptie van technologie binnen je bedrijf? En welke cultuur heb je daarvoor nodig?

Na een introductie op dit thema is er aan de hand van verschillende onderwerpen interactie middels een digitale tool.

Leren van elkaar, inspiratie opdoen en het delen van ervaringen staan in deze sessie centraal. Dit wil je niet missen!

Over Niels Snoep

Niels Snoep is binnen Rabobank verantwoordelijk om klanten te helpen met het thema digitale transformatie & innovatie. Binnen de bank heeft hij verschillende innovatie initiatieven ontplooid en volgt hij nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot technologie. Daarnaast is hij actief als trainer op het gebied van innovatiemanagement waarbij de wendbaarheid van organisaties als onderwerp vaak centraal staat.

Aanmelden

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Vivian Schoormans via schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement