Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Inspiratiesessie psychologische veiligheid

5 juli 2023 | 09:00 - 10:30 | Online

Psychologische veiligheid is een veelomvattend thema dat bij steeds meer organisaties in de schijnwerpers staat. Dat is niet zomaar: de mate van psychologische veiligheid in teams, afdelingen en organisaties heeft een bepalende invloed op werkplezier en -resultaten, kwaliteit van besluitvorming, creativiteit, flexibiliteit, lerend vermogen en nog veel meer.

Tijdens deze interactieve online inspiratiesessie kom je meer te weten over wat psychologische veiligheid inhoudt, en ga je met elkaar gesprek over de betekenis hiervan voor de eigen organisatie.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Wat is (het belang van) psychologische veiligheid?
  • Sociale vs. psychologische veiligheid: wat is het verschil?
  • Twee kanten van de medaille: onveiligheid verminderen en veiligheid vergroten
  • Jouw rol, invloed en organisatie

De sessie wordt gegeven door Jelmer van Dijk. Hij senior communicatietrainer, procesbegeleider en organisatieadviseur bij Relevance (a Schouten & Nelissen company). Hij benadert team- en organisatievraagstukken vanuit een perspectief van groepsdynamica. Momenteel zet hij zich in voor het vergroten van psychologische veiligheid bij organisaties als TNO, Defensie en de Universiteit van Amsterdam.

Deze inspiratiesessie is de introductie op Psychologische Veiligheid en wat het kan betekenen voor jouw organisatie. In oktober volgt er een volledige verdiepingssessie van een gehele dag bij Relevance over Psychologische Veiligheid. Meer hierover tijdens de inspiratiesessie.

Meld je snel aan!

Leden van onze vereniging melden zich eenvoudig en snel aan via de ledenapp. (Nog) geen lid? Neem voor meer informatie of vragen contact op met Vivian Schoormans, Academy Coördinator, via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement