Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Inspiratiesessie met Start-ups Avular, Dutch Coding Company en The Disruptors

19 januari 2021 | 15.30 - 17.00 | Online

We gaan het jaar 2021 positief en met frisse energie starten! Om jullie te inspireren hebben we 3 startups, Avular, Dutch Coding Company en The Disruptors, uitgenodigd voor deze digitale ledenbijeenkomst. Zij zullen vanuit hun perspectief hun verhaal en ideeën voor het nieuwe jaar delen.

Dinsdag 19 januari 15.30-17.00 uur

Avular
Avular is een wendbaar en innovatief roboticabedrijf met als doel de wereld van complexe mobiele robotica voor iedereen toegankelijk te maken. Avular is begonnen als een spin-off van de Technische Universiteit Eindhoven met een team van 3. Nu met een team van 24, bestaande uit geweldige mensen uit verschillende beroepen. Yuri Steinbuch, COO, neemt je graag mee in hun verhaal.

Dutch Coding Company
Sinds 2014 is Dutch Coding Company een snelgroeiende softwareontwikkelaar voor web & app. Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven bedienen ze de klanten door het hele land. Met ervaring in de medische, academische en ondernemerssector ontwikkelen ze cloud software waar organisaties en ondernemers striking impact mee maken. Bas Schleijpen, founding partner, vertelt je over zijn bedrijf en toekomstplannen.

The Disruptors
The Disruptors helpt organisaties op project- of detacheringsbasis met recruitment & onboarding, belonen, erkennen & waarderen en leren & ontwikkelen. Door de klassieke HRM instrumenten te disrupten(ontwrichten), hebben zij als doel om jouw organisatie toekomstbestendig te maken, aantrekkelijk te laten zijn voor talent en om jouw mensen het gevoel te geven dat ze er écht toe doen. Alles draait bij The Disruptors om het centraal zetten van de mens! Bram Joosten, mede-oprichter, vertelt je graag over hun bedrijf.

Aanmelden bij Puck van Dongen via dongen@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement