Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Bedrijfsbezoek Customer Experience Center Philips | Innovatie in de zorg

23 september 2022 | 14:00 - 18:30 | Customer Experience Center Philips | Best

Toenemende zorgbehoefte, hogere zorgkosten en krapte op de arbeidsmarkt vragen om een andere kijk op de zorg. We staan voor een uitdaging: hoe richten we de zorg efficiënt in? Dit vraagt om innovatieve en technologische oplossingen die zorg efficiënter maken, zoals robotisering, informatisering, automatisering en procesinnovatie. Producten en diensten waar veel van onze leden een rol in spelen.

Het Philips Customer Experience Center (CEC) in Best is dé plek waar innovatieve en technologische oplossingen samen komen. We nemen je dan ook mee op rondleiding door deze ultramoderne faciliteit. Hier laat Philips jou zien hoe het zich heeft ontwikkeld tot oplossingenbedrijf en waar zij hun visie op naadloze zorg demonstreren.  Je ziet hoe Philips mensen, gegevens en technologie in de hele zorgketen met elkaar verbindt, zodat zij samen zorg kunnen leveren en zo het leven van mensen verbeteren.

Een groot deel van onze leden is leverancier aan de zorg. Denk aan IT-oplossingen, procesbegeleiding, producten die in de zorg gebruikt worden, robotica, etc. Deze bijeenkomst is dan ook niet alleen interessant voor maatschappelijk zorgpartijen, maar zeker ook voor leden die leverancier zijn aan de zorgsector.

Na deze bijeenkomst:

  • weet je hoe Philips mensen, gegevens en technologie met elkaar verbindt
  • heb je kennis en inspiratie opgedaan over recente ontwikkelingen en innovaties in de zorg
  • heb je je netwerk uitgebreid met ondernemers die bijvoorbeeld net als jij leverancier zijn aan de zorg, of op een andere manier te maken hebben met, geïnspireerd raken door of bezig zijn met innovatie, technologische oplossingen en maatschappelijke betrokkenheid.

Datum en tijdstip: vrijdag 23 september 2022 van 14.00 – 18.30 uur
Locatie: Philips Customer Experience Center, Veenpluis 10, Best

Sprekers

Welke ontwikkelingen spelen er in de zorg? Na de rondleiding gaan we samen met jou en een aantal experts de diepte in.

Joep Rijnierse, Medisch Directeur van Amgen, vertelt over de enorme verandering die nodig is om de zorg duurzaam en effectief te houden voor toekomstige generaties. Amgen is ervan overtuigd dat we stapsgewijs naar een model moeten verschuiven, waarbij behandelingen, initiatieven en samenwerkingen worden betaald naar het resultaat en de waarde voor de patiënt.

John-Paul van Heel, Adviseur Gezondheidszorg en Innovatie van de Rabobank, presenteert de resultaten van een verdiepend onderzoek wat Rabobank uitvoerde samen met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en Brainport Development over de Brabantse MedTech sector als serieuze groeimotor voor de provincie richting de toekomst.

Tot slot laat Maartje Claassen, directeur van SARA Robotics, je kennis maken met robot SARA, de sociale en autonome zorgrobot die ondersteuning biedt in de langdurige zorg.

Programma

14.00 uur Ontvangst
14.30 uur Welkom door Philips + start rondleiding
16.00 uur Plenair programma met

  • Joep Rijnierse – Medisch directeur Amgen
  • John-Paul van Heel – Adviseur Gezondheidszorg en Innovatie Rabobank
  • Maartje Claassen– directeur SARA Robotics

17.15 uur Netwerkborrel

Aanmelden

Leden kunnen zich nu al aanmelden via onze ledenapp. Lukt het niet via de app of ben je (nog) geen lid, stuur dan een mailtje naar Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement