Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Bedrijfsbezoek Nunner Logistics | Innovatie en duurzaamheid: waar liggen de kansen?

7 april 2022 | 15.30 - 17.30 | Nunner Logistics | Helmond

Het bedrijfsbezoek aan Nunner Logistics in Helmond staat in het teken van innovatie en duurzaamheid. Dat we afhankelijk zijn van anderen als het gaat over onze energievoorziening is met de oorlog in Oekraïne nog maar eens pijnlijk duidelijk geworden. Verduurzaming en energietransitie komen hiermee in een stroomversnelling.

CEO Nunner Logistics Erwin Cootjans

Nunner Logistics is opgericht in 1955 met verschillende vestigingen in Europa. Zij ontwerpen, ontwikkelen, integreren, verkopen en exploiteren geavanceerde logistieke oplossingen. En dit alles met respect voor mens en planeet. CEO Erwin Cootjans vertelt hoe zij duurzaamheid volledig doorvoeren, in hun gebouw, hun logistiek en hun processen.

Ondernemer Gerard Lathouwers Van Hall Innovations

Vervolgens vertelt Gerard Lathouwers, ondernemer in hart en nieren,  zijn inspirerende verhaal. Hij verdiende ooit zijn geld met computers, voordat hij in 2010 emigreerde naar Puerto Rico. Als zijn villa de verwoestende orkaan Maria overleeft, gaat de knop om. Met betonnen woningen en apparaten voor zonne-energie en drinkwater wil hij levens redden en een duurzamere wereld achterlaten. Dit heeft geleid tot zijn bedrijf Van Hall Innovations in Nederland.

Datum en locatie

Donderdag 7 april van 15.30-17.30 uur
Nunner Logistics, Gerstdijk 24
HELMOND

Programma

15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Welkom en presentatie Nunner Logistics
16.30 uur Inspirerend verhaal Gerard Lathouwers
17.00 uur Ruimte voor vragen
17.30 uur Borrel

Aanmelden

Leden van VNO-NCW Brabant Zeeland kunnen zich aanmelden via de app.

LET OP er zijn maar 30 plekken beschikbaar! Mochten er meer aanmeldingen zijn, dan wordt de deelnemerslijst door middel van loting samengesteld.

Ben jij geen lid maar wil je wel graag deelnemen aan deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Rena Swalen via swalen@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement