Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Informatiebijeenkomst Oekraïne

23 maart 2022 | 16.00 - 17.00 | Online via Teams

De oorlog in Oekraïne is een harde realiteit. Net nu we in de nadagen van de coronacrisis dachten de weg omhoog terug te vinden, belanden we opnieuw in economisch onzekere tijden. Energieprijzen rijzen de pan uit, de levering van gas is op termijn onzeker en de aanvoer van grondstoffen hapert. Dat baart ondernemers zorgen. De effecten op energie- en grondstofprijzen zijn overduidelijk groot, maar welke gevolgen zijn er nog meer? En op welke manier kunnen die doorwerken in jouw bedrijf?

Op 23 maart van 16.00-17.00 uur organiseren wij daarom samen met de taskforce Oekraïne van VNO-NCW een online informatiebijeenkomst.

Winand Quaedvlieg, hoofd van de taskforce Oekraïne licht de stand van zaken toe en schetst de gevolgen die de oorlog en de sancties door het westen hebben op onze economie. Daarnaast legt hij uit waar bedrijven die in de problemen komen, kunnen aankloppen voor steun. Daarna is er ruimte voor vragen en om je zorgen te bespreken.

Heb je nu al vragen of suggesties die je wil bespreken tijdens deze sessie? Laat het ons weten bij aanmelding. Voor informatie, vragen of deelnemen neem contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Aanmelden

Leden van VNO-NCW Brabant Zeeland kunnen zich aanmelden via de app.
Gebruik je liever een laptop of pc? Volg dan deze link en vul je inloggegevens in.

APP Aanmelden Activiteiten

Ben jij (nog) geen lid maar wil je wel graag deelnemen aan deze bijeenkomst? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

 

Taskforce Oekraïne VNO-NCW

De oorlog in Oekraïne is een harde realiteit, we hoopten dat dit in Europa niet meer mogelijk zou zijn. Het menselijk leed en het gevoel van onveiligheid raken ons diep. En net nu we in de nadagen van de coronacrisis dachten de weg omhoog terug te vinden, belanden we opnieuw in economisch onzekere tijden. Energieprijzen rijzen de pan uit, de levering van gas is op termijn onzeker en de aanvoer van grondstoffen hapert. Dat baart ondernemers zorgen, die ook in Den Haag worden gehoord en gezien. VNO-NCW heeft in hoog tempo een taskforce Oekraïne ingericht. Die zet zich op dagelijkse basis in om ondernemers te helpen en hun zorgen kenbaar maken via verschillende media en in gesprekken met de regering.

De lijnen met Den Haag zijn kort en alle signalen zijn relevant. Dus heb je vragen, zorgen of suggesties? Laat het ons of onze collega’s in Den Haag weten.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement