Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Hybride werken – Kruispunt Brabant

22 april 2021 | 14:30 - 16:00 | Online

We staan op een kruispunt. Hoe combineren we thuis en op kantoor werken post corona? En als we reizen naar kantoor: hoe doen we dat slim en duurzaam? Dit is het moment om jouw organisatie hierop voor te bereiden. Want één ding weten we zeker: de dagelijkse files door woon-werkverkeer willen we achter ons laten!

Onder de naam Kruispunt Brabant gaat werkend Brabant samen aan de slag met bovenstaande vragen: van strategie naar praktijk. Op de agenda staan drie inspirerende werksessies over hybride werken, werken & reizen post-corona en samen op weg naar de mobiliteitstransitie. Houd jij je binnen jouw organisatie bezig met dit soort vraagstukken? Dan nodigen we jou graag uit!

Tijdens de eerste werksessie op 22 april staat het thema Hybride werken op de agenda. De combinatie van thuis- en op kantoor werken biedt namelijk veel kansen voor de toekomst.  Onder leiding van Simone van Trier delen verschillende experts hun kennis en ervaring met je. Je maakt kennis met vakgenoten uit de provincie. En je krijgt van ons concrete tools en handvatten mee om binnen jouw organisatie stappen te zetten. Eén van onze tafelgasten is Heleen Herbert, directeur HR van HeijmansDeze Brabantse bouwonderneming is deze week uitgeroepen tot regiowinnaar (thuis)werkgever van het jaar 2020 in de categorie 200+ medewerkers!

Kruispunt Brabant agenda

  • Woensdag 26 mei: Slim & duurzaam reizen post-corona (10.30 – 12.00 uur)
  • Donderdag 1 juli: Samen op weg naar nieuwe mobiliteit (14.30 – 16.00 uur)

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan! Dit kan via de app* of via deze link (aanmeldformulier Kruispunt Brabant).

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Rik Derksen (derksen@vnoncwbrabantzeeland.nl).

* na aanmelding via de app worden volledige naam, bedrijfsnaam en emailadres gedeeld met Kruispunt Brabant

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement