Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Een gezonde en veilige terugkeer op de werkvloer! Online sessie i.s.m. HumanCapitalCare

8 juni 2020 | 8 juni | 16.00 uur

We maken ons op voor de nieuwe (werk)werkelijkheid. Ook jij bent ongetwijfeld bezig met de terugkeer naar de werkvloer met inachtneming van de maatregelen van de overheid en het RIVM. Er zijn veel aandachtspunten waaraan u moet voldoen voor de bescherming en veiligheid van u en uw medewerkers.
De praktijk vraagt meer dan het organiseren van looproutes, werkplekken op 1,5 meter afstand en hygiënemaatregelen. Ook de organisatie van werk, communicatie en leidinggeven zijn onverminderd belangrijk.

Maar hoe pak je dat aan?

Tijdens deze online vraag en antwoord sessie geven de experts van onze kennispartner HumanCapitalCare advies over een gezonde en veilige terugkeer op de werkvloer en krijg je de mogelijkheid om al uw vragen te stellen over een coronaproof werkplek!

Deze checklist geeft een eerste beeld van waar je op moet letten in de anderhalvemetermaatschappij en besteedt aandacht aan organisatie, mens en werkomgeving. Vink af wat u binnen uw bedrijf al heeft geregeld en ga aan de slag met de overige punten.

Aanmelden

Meld je aan voor deze online sessie via e. academy@vnoncwbrabantzeeland.nl onder vermelding van naam, organisatie en titel sessie.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement