Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

De volgende stap naar verduurzaming en de energietransitie

8 juni 2023 | 14.30 - 18.30 | Kuijpers | 's-Hertogenbosch

De energietransitie en verduurzaming van de werkomgeving en bedrijfsprocessen zijn niet meer weg te denken uit de huidige businessmodellen van ondernemers. Deels vanuit noodzaak vanuit opgelegde doelstellingen en toekomstige wetgeving, de eisen die klanten en opdrachtgevers stellen aan duurzaamheid, maar nog veel meer vanuit intrinsieke motivatie en idealisme.

Bedrijven zijn zich steeds meer bewust van hun ecologische footprint en het effect daarvan. De prijsstijgingen voor energie en grondstoffen, de netcongestie en het hele stikstofdossier maken het er alleen niet eenvoudiger op om duurzaam te ondernemen.

Grootschalig event

Op 8 juni organiseert VNO-NCW Brabant Zeeland samen met een aantal strategische partners een grootschalig event rondom dit thema in het volledig duurzaam gerenoveerde pand van Kuijpers in Den Bosch. Duurzaamheid en energieneutraliteit komen samen in het DNA van Kuijpers.

Datum: donderdag 8 juni 2023
Tijd: 14.30 – 18.30 uur
Locatie: Kuijpers, Het Zuiderkruis 17 in ‘s-Hertogenbosch

Keynote

Onze keynote spreker deze middag is niemand minder dan directeur Aukje Kuypers zelf. Zij is de 4e generatie Kuypers en sinds 2013 algemeen directeur van het familiebedrijf. Aukje leidt het bedrijf met een sterke focus op toekomstbestendig ondernemen. In 2018 won Aukje de titel Zakenvrouw van het jaar en in 2019 werd zij bekroond met de titel Bouwvrouw van het jaar.

Aukje vertelt in onderstaande filmpje over haar droom voor de toekomst

Workshops

Naast het plenaire gedeelte vinden er ook een aantal verdiepende workshops plaats.

Meedenken?

De komende maanden gaan wij verder invulling geven aan het event. Vind je het leuk om hierover mee te denken of heb je suggesties voor de inhoudelijke workshops? Neem dan contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Aanmelden

Je kunt je nu alvast aanmelden voor dit event! Wij brengen je op de hoogte van het definitieve programma zodra deze gereed is.

Ben je lid van onze vereniging, meld je dan snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid? Neem dan contact op met Vivian Schoormans, Academy coördinator, via schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement