Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

De organisatie als community

7 april 2021 | 13.00 - 14.00 | Online

De moderne organisatie is een netwerkorganisatie. Steeds meer mensen werken in organisaties die flexibel zijn. Snel en creatief reageren op veranderende eisen en wensen van klanten en medewerkers is vandaag de dag het motto. Hierdoor zijn de structuren van veel organisaties de laatste decennia veranderd en vragen organisaties van medewerkers meer flexibiliteit. Organiseren van het sociale kapitaal op basis van talenten van medewerkers staat daarbij centraal.

Onze kennispartner Bundeling, tevens de ontwikkelaar van de nieuwe app van VNO-NCW Brabant Zeeland, vertelt aan de hand van een aantal user cases hoe je de betrokkenheid onder medewerkers kunt bevorderen. Bundeling wordt inmiddels door ruim 400 organisaties, waaronder Jumbo, Ballast Nedam, Kuijpers Installaties en de High Tech Campus, succesvol ingezet om de interne communicatie te optimaliseren. Ook gaan we in op het succesverhaal van een Jumbo franchiser.

Programma
12.45 uur Inloggen via Zoom
13.00 uur Aanvang bijeenkomst en welkom
13.05 uur Introductie van Bundeling door Bjorn Poels, commercieel directeur Bundeling
13.15 uur Discussie over stellingen in break-out sessie
13.30 uur Praktijkervaring door Bart Jenniskens, marketing manager Bundeling
13.40 uur Ruimte voor vragen en discussie
14.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden
Ben je lid van VNO-NCW Brabant Zeeland, download dan eenvoudig onze app voor Apple of Android in de App store en meld je direct aan via deze link.

De app is exclusief beschikbaar voor leden van VNO-NCW Brabant Zeeland. Ben jij (nog) geen lid maar wil je wel graag deelnemen aan deze bijeenkomst? Neem dan voor meer informatie contact op met Vivian Schoormans via schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl of klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement