Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Dé krokettenlunch van VNO-NCW Brainport is terug: stand van zaken in de regio

10 mei 2023 | 12.00 - 14.00 | Golden Tulip West-Ende | Helmond

Terug van weggeweest op veler verzoek: de krokettenlunch van de regio VNO-NCW Brainport! Tijdens deze bijeenkomst praten onze lobbyisten je bij over de stand van zaken van onze belangenbehartiging, specifiek voor onze leden in de Brainportregio. De middag is interactief en er is voldoende ruimte voor het delen van jouw visie – sterker nog: die willen we graag horen – en het stellen van vragen.

Datum: woensdag 10 mei 2023
Tijd: 12.00 – 14.00 uur
Locatie: Golden Tulip West-Ende, Steenweg 1 in Helmond

De bijeenkomst is inclusief – uiteraard – het broodje kroket! En koffie, thee, melk, jus d’orange, soep, minibroodjes (diverse soorten en luxe belegd) en vers fruit. Dieet wensen of allergieën? Stuur dan een mail naar Annelien Schoormans via aschoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl. De eigen bijdrage voor deze bijeenkomst bedraagt 25,50 euro, excl. BTW per persoon. Je ontvangt hiervoor achteraf een factuur.

Onze lobbyisten

V.l.n.r. Anne Deelen (lobbyist arbeidsmarkt en onderwijs), Jan van Mourik (manager belangenbehartiging en lobbyist milieu en duurzaamheid) en Rik Derksen (lobbyist infrastructuur en ruimte)

Aanmelden

Aanmelden en afmelden kan tot maandag 8 mei 11.00 uur. Leden van onze vereniging melden zich eenvoudig en snel aan via de ledenapp. (Nog) geen lid? Neem voor meer informatie of vragen contact op met Annelien Schoormans, via aschoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Bij te laat afmelden of no show worden de kosten van de lunch in rekening gebracht.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement