Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

De impact van AI op het bedrijfsleven

2 november 2023 | 14.30 - 18.00 | CM.com | Breda

Dagelijks is er in het nieuws wel iets te lezen over de impact van kunstmatige intelligente, zowel positief als negatief, op alle mogelijke facetten van ons leven. Maar hoe kun je AI nou zo inzetten in je organisatie dat je er baat bij hebt? Waar moet je überhaupt beginnen? Wat is eigenlijk AI?

Tijdens de bijeenkomst De impact van AI op het bedrijfsleven zoeken we samen met jou en andere directeuren of ondernemers naar  antwoorden op deze en andere vragen. Je hoort wat AI eigenlijk is, maar ook hoe het jouw bedrijf kan veranderen. Je krijgt waardevolle inzichten en concrete handvatten die je direct kunt toepassen in je strategische bedrijfsvoering. Het is een interactieve bijeenkomst met ruimte voor vragen en discussie.

Na deze kick-off organiseren we komende tijd verschillende vervolgsessies waarbij we dieper ingaan op specifieke onderwerpen van AI in je bedrijf.

Datum: donderdag 2 november 2023
Tijdstip: 14.30 – 18.00 uur
Locatie: CM.com, Konijnenberg 24 in Breda

Keynote AI-expert Jim Stolze

Onze keynote spreker is niemand minder dan de AI-expert himself, Jim Stolze, schrijver én ondernemer. Met zijn bedrijf Aigency levert hij oplossingen op het gebied van kunstmatige intelligentie aan grote bedrijven. Daarnaast wordt hij vaak ingezet als expert op events over innovatie, technologie of ondernemerschap.

Aigency bouwt AI-systemen voor onder meer Heineken, Talpa en het ministerie van VWS. Andere organisaties, waaronder de AFM en het ministerie voor Defensie, huren Jim met regelmaat in voor trainingen op het gebied van AI en toezicht. Jim weet als geen ander het belang van datagedreven werken te benadrukken zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Panelgesprek

Onze dagvoorzitter is Gilbert Gooijers, Managing Director van CM.com. Hij gaat in gesprek met een aantal ondernemers en ervaringsdeskundigen over de toepassing van AI in hun bedrijf op het gebied van Marketing & Communicatie, Operations, Human Resources en Finance & Legal. Het panel bestaat uit:

  • Muhammed Kocak – Director of Online Marketing Strategy bij Corendon

Over het personalisatieproject wat voorspelt wat de volgende vakantie van hun klanten wordt. Het optimaal samenbrengen van vraag en aanbod. Door de inzet van AI schaalbaar en realtime (Marketing & Communicatie)

  • Joeri Verbossen – Head of Marketing Intelligence bij PSV

Over hoe PSV AI tooling inzet om vragen van supporters beter en sneller te beantwoorden en hen het juiste productaanbod te doen (Operations)

  • Dirk Schinkelshoek – Team lead Marketing bij Raaak

Over het proces van ontdekken, vallen en opstaan bij de inzet van AI in hun wervingsprocessen. Matching via chatbots, de inzet van VR om duurzame matches te realiseren en een game test de skills van honderden mensen en selecteert ze op competenties en motivatie (Human Resources)

  • Ron Kersic – Digital Strategy & Innovation bij ING

Over of en hoe de inzet van AI de productiviteit verbetert en hoe het bijdraagt aan meer en betere (interne) samenwerking (Finance & Innovatie)

Break-outs

We sluiten actief af in kleine break-out groepen. Met een aantal ondernemers ga je in gesprek over de ontvangen informatie en met de vraag: waar ga jij morgen mee aan de slag in jouw bedrijf?

Vervolgsessies

Ben je enthousiast en wil je een bepaald bedrijfsonderdeel écht de diepte in? Dat kan in één van onze vervolgsessies. Hier duik je dieper in op de bedrijfsvoering en ga je concreet aan de slag gaan met AI in jouw organisatie. Deze sessies worden op dit moment nog verder uitgewerkt.

Programma

14.30 – 15.00 uur Ontvangst
15.00 – 15.10 uur Opening door Gilbert Gooijers, managing director CM.com en dagvoorzitter
15.10 – 15.55 uur Keynote door Jim Stolze, AI-expert
16.10 – 16.30 uur Pauze
16.30 – 17.15 uur Panelgesprek
17.15 – 17.45 uur Break-outs
17.45 – 18.00 uur Wrap-up en afsluiting
18.00 – 19.00 uur Netwerkborrel

Kosten deelname

Voor deze bijeenkomst vragen wij een bijdrage van 59 euro, excl. btw. Je ontvangt hiervoor na afloop een factuur. Ben je verhinderd? Dan horen we dit graag. Kosteloos afmelden kan tot en met donderdag 26 oktober via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl. Meld je je later af of kom je zonder afmelding niet naar de bijeenkomst? Dan brengen wij dit bedrag toch in rekening. Dank voor je begrip hiervoor.

Aanmelden

Leden van onze vereniging melden zich eenvoudig en snel aan via de ledenapp. (Nog) geen lid of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Vivian Schoormans, Academy Coördinator, via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement