Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Dare to be Circular | Business kansen voor de maakindustrie

28 februari 2024 | 14:30 - 18:30 uur | HAVEP, Goirle

Al vele jaren werken verschillende Brabants bedrijven aan circulaire innovatieprojecten om slimmer en efficiënter om te gaan met grondstoffen en producten in hun ketens. Tijd om de balans op te maken en van elkaars ervaringen te leren.

Daarom organiseren Brabant Onderneemt Circulair en het Circular Value Center samen deze bijeenkomst. We zijn te gast bij HAVEP in Goirle dat in april 2022 verhuisd is van een industrieel erfgoed locatie naar een uniek en toekomstbestendig gebouw. Naar ontwerp van Paul de Ruiter Architects is hier het meest circulaire utiliteitsgebouw van de Benelux gerealiseerd.

Dare to be circular staat in het teken van ondernemers die geïnteresseerd zijn in business mogelijkheden van circulair of graag hun ervaringen op het gebied van circulair ondernemen willen delen. In twee rondes kunt u deelnemen aan vijf verschillende sessie. Circulaire experts nemen je mee in onderwerpen uiteenlopend van grondstoffen en het verlengen van de levensduur tot life cycle analysis en de rol AI.

Ben je een ondernemer in de maakindustrie die zich wil oriënteren of actief is op het thema circulariteit en wil je graag leren van andere ondernemers? Meld je dan aan via deze link.

Programma

14.30 uur ontvangst
14.50 uur plenaire opening door Christian Lorist (VNO-NCW Midden) en Jan Westra (BOM) samen met HAVEP
15.10 uur in gesprek met Joost Ploos van Amstel (Midpoint Brabant), Anke Meuffels (MetaalUnie) en Waldo  Maaskant (Provincie Noord-Brabant) over ontwikkelingen in de maakindustrie
15.30 uur deelsessies, ronde 1
16.30 uur pauze
16.45 uur deelsessies, ronde 2
17.45 uur netwerkborrel
18.30 uur einde

Aanmelden

Deze bijeenkomst is kosteloos. Je kunt je aanmelden via deze link, waar alle aanmeldingen centraal verzameld worden. Je vindt daar ook informatie over het programma en de deelsessies.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Ruud Pulles via pulles@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement