Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Cryptovaluta, bitcoin en blockchain

9 oktober 2018 | 11.30 - 14.00 I Faculty Club Tilburg University I Tilburg

Programma
11.30 uur ontvangst

12.00 uur voorzitter Jeroen Bergen

12.15 uur presentatie Eddy Vaassen

13.15 uur 5 minuten pauze

13.20 uur presentatie Sten Reijers

14.00 uur einde

De begrippen cryptovaluta, bitcoin en blockchain hebben na het bijwonen van onderstaande bijeenkomst geen geheimen meer voor u. Ook hoort u het geweldige verhaal van een twintiger die al 5 jaar vol in deze wereld zit met alle ups en downs van dien!

Omschrijving
Eddy Vaassen is hoogleraar aan Tilburg University en verbonden aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is alom bekend vanwege zijn heldere en begrijpelijke manier van presenteren en onderwijs geven. Hij geeft professionals uit de praktijk les in accounting, audit, finance en control. U krijgt van hem uitleg over de begrippen cryptovaluta, bitcoin en blockchain en de samenhang en praktijkgerichte toepassing hiervan.

Sten Reijers is blockchain developer en cryptocurrency handelaar sinds 2013. Het is een jonge vent die miners geschreven heeft voor onder andere de cryptomunt ZCash. Weet je nog niet wat miners zijn? Dat legt hij haarfijn uit tijdens de bijeenkomst. Ook is hij bezig met het opzetten van een superinteressante startup. Het betreft een soort marktplaats voor cryptomunten en tokens. Hij denkt dat het concept tokenization een nieuwe kapitaalmarkt kan aanboren voor het Nederlandse MKB. MKB-ers kunnen dan al hun aandelen op de blockchain zetten. Dit leidt ertoe dat de aandelen van het bedrijf veel makkelijker van hand tot hand kunnen gaan tussen aandeelhouders en zonder tussenkomst van een notaris.

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Aanmelden is mogelijk tot maandag 8 oktober a.s. Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst of een potentieel lid meebrengen dan horen we het graag. U kunt contact opnemen met Judith Schilders, regiomedewerker VNO-NCW Midden-Brabant, bereikbaar via schilders@vnoncwbrabantzeeland.nl of 013-2050016.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement