Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Community Topvrouwen op bezoek bij Shirley Schijvens | Schijvens Corporate Fashion

13 juni 2024 | 15.45 - 18.00 | Schijvens Corporate Fashion | Hilvarenbeek

Op donderdag 13 juni gaan we met onze Community Topvrouwen op bezoek bij Shirley Schijvens. Deze topvrouw is commercieel directeur bij Schijvens Corporate Fashion en staat als vijfde generatie aan het roer van dit familiebedrijf.

Schijvens Corporate Fashion is producent van bedrijfskleding voor bedrijven, waaronder een aantal grote jongens als KLM, NS, Albert Heijn en McDonald’s. Het familiebedrijf werd 160 jaar terug opgericht. Shirley werd op haar 23e de eerste vrouwelijke directeur en maakte van Schijvens Corporate Fashion een internationale speler.

Eerlijke kans op een toekomst

Het bedrijf is binnen de kledingindustrie ook toonaangevend op het gebied van circulariteit, sociaal werkgeverschap en duurzaamheid. In Nederland zijn honderd medewerkers actief bij Schijvens. In de eigen fabriek in Turkije werken ook nog zo’n vijftig mensen. Daarnaast is Shirley bezig om in Pakistan drie fabrieken voor vrouwelijke werknemers op te zetten, samen met Zeeman. Hierdoor krijgen meer dan honderd vrouwen een eerlijke kans op een toekomst.

Shirley deelt met ons deze middag graag enthousiast alle ins en outs over het project. Ze ontvangt je met plezier in de ruim honderd jaar oude huiskamer  in Hilvarenbeek, een knusse plek waar haar opa destijds als derde generatie aan het roer stond van het bedrijf.

Datum: donderdag 13 juni 2024
Tijdstip: 15.45 – 18.00 uur
Locatie:  Schijvens Corporate Fashion, Diessenseweg 19-21 in Hilvarenbeek

Programma

15.45 u Inloop
16.00 u Start bijeenkomst met rondleiding
18.00 u Afronding met borrel

Aanmelden

Leden van onze vereniging melden zich snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid? Neem dan even contact op met Ien van de Rijdt via community@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

Vragen of meer informatie?

Neem dan even contact op met Ien van de Rijdt via community@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement