Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Topvrouwen: Caroline Glasbergen over authentiek leiderschap voor vrouwen

17 maart 2022 | 08:30 - 10:00 | online via Teams

Topvrouwen Community

Naast de verhalen van onze topvrouwen zelf, bieden we dit jaar ook een aantal inhoudelijke experts op het gebied van vrouwelijk leiderschap het podium. Onze eerste spreker is niemand minder dan Caroline Glasbergen, founder van het platform New Female Leaders (NFT), dat gericht is op authentiek leiderschap voor vrouwen. Caroline schreef over dit onderwerp een boek, dat is gebaseerd op meer dan 70 interviews, wetenschappelijk onderzoek en haar persoonlijke visie.

Op donderdag 17 maart van 8.30-10.00 uur is zij onze gast bij Topvrouwen. Tijdens deze online sessie vertelt Caroline over haar overtuiging dat feminiene waarden in leiderschap nodig zijn om de wereld weer in balans te krijgen.

Over Caroline Glasbergen

Caroline Glasbergen (1983) is sociaal ondernemer, auteur, spreker en founder van het platform New Female Leaders (NFL), gericht op authentiek leiderschap voor vrouwen.

In mei 2019 startte Caroline het initiatief NFL, omdat ze er van jongs af aan van overtuigd is dat vrouwelijke waarden in leiderschap nodig zijn om de wereld weer in balans te krijgen.

NFL heeft als doel vrouwen die leiden of de ambitie hebben om te leiden hun persoonlijke invulling aan leiderschap te geven, en zo een positieve impact in deze wereld te realiseren, vanuit eigenheid, hun authentieke zelf.

 

Aanmelden en kosten

De Topvrouwen Community is gericht op vrouwelijke bestuurders/directeuren van organisaties met meer dan 50 medewerkers.

Voor deelname aan deze online workshop vragen we een eigen bijdrage van €50,- excl. BTW waarbij je het boek New Female Leader van Caroline Glasbergen ontvangt. Het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden.

Leden van VNO-NCW Brabant Zeeland kunnen zich aanmelden via de app.
Gebruik je liever een laptop of pc? Volg dan deze link en vul je inloggegevens in.

APP Aanmelden Activiteiten

Ben jij (nog) geen lid maar wil je wel graag deelnemen aan deze bijeenkomst? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement