Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Captainsdinner

16 juni 2022 | 17:00 - 21:30 | Hotel Nassau | Breda

Donderdag 16 juni (17.00 – 21.30 uur) hervatten we onze jaarlijkse West-Brabantse traditie en organiseren we het Captains Dinner dit jaar in zomerse sferen. Het evenement waar je bij wil zijn: scherpe visies op de toekomst en waardevolle ontmoetingen met topondernemers en bestuurders uit West-Brabant. Op een sfeervolle locatie: Hotel Nassau in Breda.

Key Note speaker: Maurice Geraets – CEO van NXP Semiconductors
De lange termijn effecten van de oorlog in de Oekraïne zijn op dit moment nog niet in te schatten. Het enorme tekort aan chips gaat de wereldwijde economie de komende jaren in elk geval domineren. Niemand minder dan de CEO van de enige Nederlandse chipfabrikant Maurice Geraets neemt jou deze avond mee in de trends, innovaties en ontwikkelingen die NXP voor het komende decennium voorziet. Wat dit betekent voor de bredere economie in onder andere West-Brabant?

Entertainment
Tijdens het heerlijke diner wordt er gezorgd voor verrassend entertainment. In een interactieve setting wordt je uitgedaagd om verder te kijken dan de grenzen van jouw eigen werkelijkheid. Niets is wat het lijkt, of toch wel?

Zijn er ingrediënten die je absoluut niet wil of mag eten? Geef dit door bij je aanmelding en uiterlijk voor 30 mei.

Kosten:
 € 89,- per persoon

Heb je nog vragen? mail dan naar academy@vnoncwbrabantzeeland.nl

Aanmelden

Leden kunnen zich aanmelden via de app.

Ben jij (nog) geen lid maar wil je wel graag deelnemen aan deze bijeenkomst? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement