Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Captain’s Dinner West-Brabant

10 januari 2024 | 17.00 - 22.00 | Conferentiecentrum Bovendonk | Hoeven

Met het nieuwe jaar in zicht, nodigen wij jou van harte uit voor een bijzondere avond met topondernemers en bestuurders uit de regio West-Brabant.

Captain’s dinner: champagne, diner, inspiratie en goede gesprekken

Op woensdag 10 januari 2024 heffen we samen het glas tijdens onze traditionele Captain’s Dinner op een betoverende locatie: Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven. Bovendonk biedt niet alleen een decor van historische pracht, maar is ook de perfecte setting om in informele sfeer met elkaar in gesprek te gaan.

Wanneer: woensdag 10 januari 2024
Tijdstip: 17.00 – 22.00 uur
Locatie: Conferentiecentrum Bovendonk, Hofstraat 8 in Hoeven

Tijdens het diner delen we onze visies op de toekomst, ervaringen, uitdagingen en successen. Naast boeiende gesprekken over ondernemen en leiderschap is er ook ruimte voor informele interactie en het maken van nieuwe connecties. Wij geloven dat de kracht van onze vereniging schuilt in de verbindingen die we leggen, en dit Captain’s Dinner biedt daarvoor het ideale podium.

Keynote Yola Wanders – EBI Vught. “Je hoeft niet streng te zijn, dat is het regime al.”

Gastspreker van deze avond is Yola Wanders. Tot enkele jaren geleden was zij als directeur veiligheid bij de EBI in Vught verantwoordelijk voor de bewaking van de “crème de la crème” van de georganiseerde misdaad in Nederland. Daarnaast was zij ook verantwoordelijk voor de terroristenafdeling in diezelfde gevangenis. Het grootste deel van haar loopbaan werkte Yola in het gevangeniswezen. EBI Vught was de kroon op haar werk. Yola laat ons deze avond meekijken in een unieke en interessante wereld waar wij – laten we dat hopen – geen weet van hebben.

Dus, bereid je voor op een avond vol inspiratie, verfrissende inzichten en culinaire hoogstandjes. Mis dit exclusieve evenement niet en begin het jaar goed met gelijkgestemde topondernemers en bestuurders!

Aanmelden

Wil je hier bij zijn? Leden van onze vereniging melden zich snel en eenvoudig aan via de ledenapp. Ben je (nog) geen lid of heb je vragen? Stuur dan een email naar westbrabant@vnoncwbrabantzeeland.nl. Kosten voor deelname bedragen 89 euro per persoon excl. btw. Je ontvangt hiervoor na de bijeenkomst een factuur.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement