Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Captains Dinner Noordoost-Brabant

10 oktober 2024 | 16.30 - 20.30 | Locatie volgt

Zet donderdag 10 oktober in je agenda voor alweer de derde editie van het Captains Dinner, georganiseerd door VNO-NCW Noordoost-Brabant! Dit exclusieve event is op maat gemaakt voor DGA’s en bestuurders van middelgrote tot grote bedrijven  (>150 fte). Stap in een unieke setting waar we elkaar beter leren kennen en ontdek nieuwe kansen en mogelijkheden terwijl je in contact komt met gelijkgestemde leiders. 

Save the date!

Blijf via deze pagina of onze ledenapp op de hoogte voor de details over het thema en de locatie, maar blokkeer alvast donderdag 10 oktober van 16.30 – 20.30 uur, want dit wil je niet missen!

Wat staat je te wachten?

Een boeiend inhoudelijk programma, heerlijk dineren, uitzonderlijk gezelschap en volop mogelijkheden om in contact te komen met andere DGA’s en bestuurders uit de regio Noordoost-Brabant.

Aanmelden

Verzeker jezelf van een plek door nu al te registreren! Leden van onze vereniging melden zich eenvoudig en snel aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid? Neem dan even contact op met Fleur de Best, regiomanager VNO-NCW Noordoost-Brabant via best@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Eigen bijdrage/afmelden

De deelnamekosten voor deze exclusieve bijeenkomst bedragen 125 euro p.p. (excl. btw). De factuur wordt na het evenement verzonden. Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je kosteloos annuleren tot uiterlijk donderdag 3 oktober.

Vragen of meer informatie?

Neem dan even contact op met Fleur de Best via best@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement