Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Bossche Booost | Kansen in veranderende tijden

10 januari 2023 | 16.00 - 19.00 | Congrescentrum 1931 | 's-Hertogenbosch

Dé Nieuwjaarsreceptie gaat verder als Bossche Booost!

Op dinsdag 10 januari 2023 vindt in Congrescentrum 1931 de eerste editie onder deze nieuwe naam plaats. Het thema voor 2023: Kansen in veranderende tijden.

Tijdens Bossche Booost ontmoeten ondernemers, onderwijs en overheid elkaar om de beste ideeën uit te wisselen. Inspirerende gespreksleiders nemen je tijdens de break-out sessies mee in verschillende thema’s. Maak je keuze uit één van onderstaande break-outs en geef dit op bij inschrijving.

Wederom wordt de verbinding tussen de generaties gemaakt. Daarom kan Generatie-Z (t/m 26 jaar) kosteloos deelnemen. Neem dus ook nu jouw kind, stagiair of buurmeisje mee! Zij boeken hun ticket eenvoudig via de website van Bossche Booost.

Datum: dinsdag 10 januari 2023
Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Locatie:| Congrescentrum 1931, Oude Engelenseweg 1 ‘s-Hertogenbosch

Programma

16.00 u Ontvangst
17.00 u Opening
17.30 u Break-out sessies
18.00 u Borrel
19.00 u Einde bijeenkomst

Kosten
35 euro p.p. (excl. BTW), inclusief hapjes en drankjes. Introducé mag kosteloos deelnemen.

Inschrijven

Schrijf je nu alvast in via deze link en maak je keuze voor één van onderstaande break-outs sessies.

Break-out sessies

#1 Samenwerken met het beroepsonderwijs
Opleider, kenniscentrum, maatschappelijk partner en werkgever. Het beroepsonderwijs in Den Bosch zorgt er op verschillende manieren voor dat talenten in de regio blijven. Benieuwd wat het MBO voor jou en je onderneming kan betekenen?
Samen met Jos van Kessel, bestuurder van het Koning Willem I College, neem je als Bossche ondernemer een duik in de mogelijkheden. Doe mee en ontdek welke kansen samenwerking met beroepsonderwijs brengt.

#2 Toekomst van de woningmarkt
Het is crisis op de woningmarkt. Er is een tekort aan woningen en met hoge bouwkosten, stijgende hypotheekrentes en arbeidstekorten lijkt de toekomst niet rooskleurig.
Bas Meijs, directeur Stadsontwikkeling gemeente ‘s-Hertogenbosch, neemt je mee in het thema ‘woningmarkt.’ Hoe kijken verschillende generaties hiernaar en is de toekomst misschien hoopgevender dan we denken?

#3 Urban culture in het bedrijfsleven
De meeste mensen kennen Kings of Colors van de beschilderde silo’s op de Tramkade, de mural op het flatgebouw aan de Copernicuslaan en de kleurrijke afvalcontainers in de wijken van de stad. Bij het realiseren van die projecten houdt Kings of Colors zich aan de ongeschreven regels van de urban culture.
Wat zijn die regels? Hoe helpen ze bij het realiseren van projecten? En wat kan het bedrijfsleven opsteken van die werkwijze en de samenwerking met jongeren? Stefan van Ham (voorzitter) en Jan-Henk van Ieperen (oprichter en artistiek leider) van Kings of Colors vertellen het je.

#4 Houvast in onzekere tijden
Het nieuwe jaar staat voor de deur en de wereld heeft al lang niet meer zo onzeker gevoeld. Ontwikkelingen als (hyper)inflatie en stijgende grondstofprijzen zorgen voor minder houvast. Is jouw onderneming toekomstbestendig? En hoe ga je richting leveranciers en klanten om met deze onzekerheid?
Daan Schalken, partner/vennoot van BG legal, geeft antwoord op praktische vragen over ondernemen in onzekere tijden. Wat kun je vastleggen in een contract en wanneer mag je een overeenkomst ontbinden?

#5 Open innovatie op weg naar gezonden voeding
In het verleden zijn er allerlei chemische middelen ontwikkeld om gewassen te beschermen. Inmiddels weten we dat deze een negatieve impact hebben op onze planeet. Met het uitbannen van deze bestrijdingsmiddelen komen ‘oude’ uitdagingen terug op tafel. Is innovatie het antwoord? ‘Open innovatie op weg naar gezonde voeding,’ dat is het onderwerp van deze break-out sessie. Laat je inspireren door Milou Voets (innovatieconsultant) en Ruben Ogink (oprichter) van Hello New Day en ga in gesprek over uitdagingen én oplossingen.

#6 Mobiliteitsgedrag van medewerkers
De ruimte is beperkt. Filedruk en parkeerproblematiek nemen toe. Gedragsverandering is noodzakelijk en lastig te realiseren. Maar, is dat wel zo? Hoe doorbreek je oude patronen? Welke (digitale) tools zijn er om het mobiliteitsgedrag van medewerkers te beïnvloeden?
Samen met Martin van Beurden, manager BUKO Bereikbaar, neem je een duik in het onderwerp ‘mobiliteitsgedrag van medewerkers.’

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement