Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Bijeenkomst Vitaliteit en Duurzame inzetbaarheid

21 oktober 2021 | 14:30 - 17:00 | Prise d'eau - Tilburg

Hoe maak je HR-beleid op Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid wat past binnen de visie en strategie van je organisatie? Je krijgt tijdens de bijeenkomst concrete handreikingen en voorbeelden die toepasbaar zijn in jouw organisatie.

Programma

14.30 uur – ontvangst
14.45 uur – start bijeenkomst
16.30 uur – borrel
17.00 uur – einde

Sanne de Rooij, adviseur bij Human Capital Care
Neemt je mee in de procesaanpak van HCC op #meerbetekenen voor werkend Nederland t.a.v. gezond, gemotiveerd en competent werken vanuit een multidisciplinair team.

Ex-topsporters Sanne van Paassen (wereldbeker winnares veldrijden 2010/2011) en Marcel Balkestein (o.a. Nederlands hockeyelftal Olympische Spelen Londen 2012 ) je meenemen in de wereld van de sport en lessen die daaruit te leren zijn voor de HR-praktijk. Sanne gaat in op “Peak Performance”: Hoe kun je zakelijk winnen zonder privé te verliezen?

Julie Nillesen, HR directeur bij Marel
“We hebben een continue aandacht voor de vitaliteit van onze medewerkers door ons overkoepelende ‘Samen Sterk’ project. Hierbij leggen we de focus op de thema’s: Gezond, Veilig, Balans en Ontwikkeling. Zo bouwen we samen aan de toekomst van ons bedrijf en een werkplek waar mensen met energie uitdagingen aan gaan en werken met passie!”

Aanmelden

Leden van de HR-Community van VNO-NCW Brabant Zeeland kunnen zich aanmelden via de app.

Ben jij geen lid maar wil je wel graag deelnemen aan deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Rena Swalen via swalen@vnoncwbrabantzeeland.nl

APP Aanmelden Activiteiten

Wij respecteren de maatregelen

We blijven bij onze bijeenkomsten de bestaande maatregelen steeds goed opvolgen. Onze bijeenkomsten organiseren we binnen de dan geldende coronamaatregelen, op locaties en in samenwerking met partijen die de handhaving kunnen garanderen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement