Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Bezoek met ons het vernieuwde Stadhuis

8 februari 2022 | 16:00 - 18:00 | Stadhuisplein 130, Tilburg

Het Stadhuis, ook wel bekend in de volksmond als ‘De zwarte doos’, is getransformeerd tot een duurzame ontmoetings- en werkplek voor stadsbestuur, gemeenteraad en ambtenaren. De gemeente wil in verbinding met de stad werken. Het vernieuwde Stadhuis is hier op ingericht: het is een uitnodigende plek waar Tilburgers, ondernemers, partners en de gemeente kunnen samenwerken aan de uitdagingen van de stad. 

De raadszaal is het letterlijke hart van het Stadhuis. Met enorme raampartijen is de plek van debat en besluitvorming zichtbaar voor de stad. Dankzij gebruik van hoogstaand materiaal en technische innovaties is het Stadhuis ook nog eens erg energiezuinig. Zo is er ‘slim’ glas gebruikt dat meekleurt wanneer de zon meer schijnt en dat voldoet aan de hoogste standaarden van duurzaam bouwen. Daardoor is dit Stadhuis het meest duurzame overheidsgebouw van Nederland.

Tijdens de bijeenkomst is er de mogelijkheid voor een rondleiding en krijgen we een presentatie over het pand. Vervolgens gaan we in gesprek met Oscar Dusschooten, wethouder Energietransitie gebouwde omgeving.

Programma

15:45 uur Inloop
16:00 uur Presentatie Dennis Damink, hoofd Vastgoedbedrijf
Gesprek met Oscar Dusschooten, wethouder Energietransitie gebouwde omgeving
17:00 uur Rondleiding door het nieuwe Stadhuis
17:30 uur Aanvang borrel
18:00 uur Einde

Aanmelden

Heb je onze App gedownload op je smartphone of tablet? Meld je dan aan via de app.
Gebruik je liever een laptop of pc? Volg dan deze link en vul je inloggegevens in.

APP Aanmelden Activiteiten

Ben jij (nog) geen lid maar wil je wel graag deelnemen aan deze bijeenkomst? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carola Versteijnen via versteijnen@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Er is plaats voor maximaal 50 personen.

We blijven bij onze bijeenkomsten de bestaande maatregelen steeds goed opvolgen. Onze bijeenkomsten organiseren we binnen de dan geldende coronamaatregelen, op locaties en in samenwerking met partijen die de handhaving kunnen garanderen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement