Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Betrokkenheid (thuis)medewerkers in tijden van corona | rondetafelgesprek i.s.m. Treams

25 mei 2020 | 14.00 - 15.30 uur | Online bijeenkomst

De wereld is in de ban van het coronavirus. In een korte tijd heeft de uitbraak van dit verschrikkelijke virus geleid tot een wereldwijde crisis. Het gevolg: een grote maatschappelijke en zakelijke omwenteling. De manier waarop we samenwerken is in één klap veranderd. Waar het kan werken medewerkers vanuit huis en alle fysieke ontmoetingen staan even in de ijskast. Alle maatregelen en veranderingen zorgen voor veel onrust bij medewerkers. Het is voor velen anders dan anders en dat is niet altijd even makkelijk.

Werken aan nieuwe ideeën 

Waarschijnlijk zit ook jij nu thuis en zie je jouw medewerkers alleen tijdens het videobellen. Dat betekent echter niet dat je machteloos bent. Juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit om contact te houden met je medewerkers. Daarnaast is dit bij uitstek een moment om de koppen bij elkaar te steken, nieuwe ideeën te bedenken en te werken aan de ontwikkeling van jullie medewerkers, teams en de organisatie. Zoals Winston Churchill al zei “never waste a good crisis”: juist nu kun je een blijvende verandering teweeg brengen.

Tijdens deze online ronde tafel gaan we als leiders en ondernemers samen in gesprek over hoe we ons kunnen voorbereiden op de nieuwe normaal na COVID-19.

Inschrijven

Deze online bijeenkomst is speciaal voor HR directeuren en CEO’s. Aanmelden via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl onder vermelding van: naam, organisatie en functie.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement