Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Bedrijfsbezoek NXP Semiconductors

29 mei 2024 | 16.00 - 18.30 | NXP Semiconductors Netherlands BV | Eindhoven

Op 29 mei bezoeken we NXP Semiconductors, een wereldspeler op het gebied van chips voor met name de auto-industrie, industriële en IoT (Internet of Things) toepassingen en chips voor mobiele en communicatie-infrastructuur. Deze multinational met 34.000 medewerkers is actief in meer dan 30 landen met een omzet van dan 13 miljard dollar.

Jean Schreurs, directeur van NXP Nederland, zal ons iets vertellen over de activiteiten van NXP, wereldwijd en in Nederland.

Ook krijgen wij een blik in de toekomst in de Technologie Showroom, waar te zien is aan welke innovaties zij werken. Denk hierbij aan hoe radartechnologie kan bijdragen aan het vergroten van de verkeersveiligheid, hoe gezichtsherkenning werkt maar ook hoe zij met partners zoals de Technische Universiteit Eindhoven samenwerken.

Inmiddels zijn alle beschikbare plaatsen vergeven. Je kunt je eventueel nog aanmelden voor de wachtlijst via een mailtje aan noordoostbrabant@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Programma

16.00 u Inloop
16.30 u Opening en presentatie door Jean Schreurs
17.00 u Rondleiding
17.45 u Netwerkborrel
18.30 u Einde bijeenkomst

Datum: woensdag 29 mei 2024
Tijdstip: 16.00 – 18.30 uur
Locatie: NXP Semiconductors Netherlands BV, High Tech Campus 60 te Eindhoven

Je kunt parkeren in parkeergarage P6. Het hoofdkantoor ligt op 100 meter ten oosten van de parkeergarage. Klik hier voor de plattegrond. Graag melden bij de receptie.

Aanmelden

Leden van onze vereniging melden zich snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. Deelname is kosteloos. (Nog) Geen lid? Neem dan even contact op met het secretariaat via noordoostbrabant@vnoncwbrabantzeeland.nl. Als je je inschrijft voor deze bijeenkomst, gaan we ervan uit dat je komt en verzorgen we jouw deelname.

Kosteloos afmelden? Laat het ons op tijd weten
Ben je verhinderd? Dan horen we dit graag. Je kunt je tot 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos afmelden via noordoostbrabant@vnoncwbrabantzeeland.nl. Meld je je later af of kom je zonder afmelding niet naar de bijeenkomst? Dan brengen wij 35 euro excl. btw in rekening.

APP Aanmelden Activiteiten

Vragen of meer informatie?

Neem dan even contact op met het Nicole de Roos via noordoostbrabant@vnoncwbrabantzeeland.nl

Het internationale hoofdkantoor van NXP is gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven. NXP heeft in Nederland, naast het internationale hoofdkantoor en R&D afdelingen, in Nijmegen, een van de grootste chipsfabrieken van Europa. Chips, ook wel IC’s genoemd, zijn elektronische schakelingen die variëren in grootte van een vierkante centimeter tot plaatjes die met het blote oog niet meer zichtbaar zijn. En je komt ze overal tegen: in je paspoort, ov-chipkaart, je mobiele telefoon, je computer, in auto’s, medische apparatuur, vliegtuigen en nog veel meer. Chips zijn onzichtbaar maar overal om ons heen en onmisbaar voor het functioneren van onze moderne samenleving.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement