Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Enquête coronamaatregelen: Jouw mening als basis voor onze gezamenlijke lobbykracht

Welke problemen ondervind jij door het coronavirus en de maatregelen?

Laat het ons weten, dan gaan wij er voor jou mee aan de slag. Hoe beter wij weten hoe groot de impact is voor alle ondernemers in Brabant en Zeeland, des te beter behartigen wij ook jouw individuele belangen als ondernemer op alle niveaus.

Jouw mening is cruciaal voor onze gezamenlijke regionale lobbykracht, maar telt pas mee als je hem geeft. Vul daarom in drie minuten deze enquête in. Naast een mening die telt, krijg je als dank over een paar dagen als één van de eersten de resultaten te zien.

Geef je mening

 

Waar je het voor doet?

Jouw bijdrage dient direct input voor keuzes van beleidsmakers. Wij praten mee op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Drie recente voorbeelden:

  • Landelijk drongen we aan op snelle versoepeling en verlenging van de NOW-regeling. Mede dankzij onze inzet kwam het kabinet met overbruggingskredieten en garanties.
  • In beide provincies zitten we in de crisisteams. Hier is onze bijdrage van belang om de economische impact in beeld te brengen en oplossingen aan te dragen.
  • Wij adviseren de veiligheidsregio’s en gemeentes over de inrichting van de noodloketten en kunnen snel aangeven waar bijsturing nodig is.

Dit is regionale lobbykracht zoals alleen een ondernemingsvereniging als de onze kan inzetten. Dus vul de enquête in. In slechts drie minuten help je jezelf én alle Brabantse en Zeeuwse ondernemers.

Namens ondernemend Brabant en Zeeland hartelijk bedankt.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement