Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Denk mee over de strategie voor onze belangenbehartiging op het thema milieu en duurzaamheid

Als belangenvereniging voor het bedrijfsleven maken wij ons hard voor een goed vestigingsklimaat voor onder andere bedrijven in de regio Brainport. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, vragen we input van onze  leden, zodat wij hun belangen voor het voetlicht van politici en beleidsmakers kunnen brengen. Dat doen we met onze klankbordgroepen op de thema’s waar we ons hard voor maken. Voor de klankbordgroep milieu en duurzaamheid is nog plaats voor een ondernemer die de strategie voor onze belangenbehartiging op dit thema mee wil bepalen.

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan het vestigingsklimaat in jouw regio?

Gaat het thema milieu en duurzaamheid jou aan het hart en wil je meedenken over de strategie voor onze belangenbehartiging op dit thema in de regio Brainport? Dan nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen aan deze klankbordgroep!

Wat houdt deelname aan de klankbordgroep in?

Drie keer per jaar houdt de klankbordgroep een vergadering (duur twee uur) op locatie bij een bedrijf van een van onze leden in de Brainportregio.

Tijdens deze vergadering:

  • Leveren de leden van de klankbordgroep input voor het bestuur van VNO-NCW Brainport voor de belangenbehartiging op het thema milieu en duurzaamheid in deze regio. Denk aan de energietransitie en oplossingen met betrekking tot netcongestie, het verduurzamen van bedrijventerreinen en circulair ondernemen.
  • Wisselen we onderling uitdagingen en oplossingsrichtingen uit
  • Duiden we ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid en milieu

Deze klankbordgroep is niet bedoeld voor lokale onderwerpen en/of individuele casussen

Eerstvolgende bijeenkomst

Op dinsdag 31 oktober van 15.00u tot 17.00 uur vindt de tweede bijeenkomst plaats plaats bij GBO Innovation Makers in Helmond. Tijdens deze bijeenkomst staat het thema netcongestie centraal. Veel bedrijven in de regio kampen met dit probleem. De aandacht gaat vooral uit naar mogelijke oplossingen. Een van onze leden Alius uit Eersel, specialist in duurzame energie- en warmte-oplossingen, zal deze oplossingen aanreiken.

Interesse, vragen of meer informatie?

Heb je interesse om deel te nemen aan de klankbordgroep? Neem dan contact op met Midas de Rooij, regiomanager VNO-NCW Brainport, via rooij@vnoncwbrabantzeeland.nl of 06 – 26 42 10 80

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement