Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Creatieve bedrijven ontwikkelen pijlsnel lokale noodoplossingen | EE Labels

In tijden van corona crisis blijkt hoe afhankelijk we zijn van het Verre Oosten. Zelfs voor belangrijke basis benodigdheden als verband en infectiemiddel in de zorg. Bedrijven als EE Labels/ Van Engelen & Evers BV uit Heeze, Brainport Regio Eindhoven, tonen aan dat die afhankelijkheid helemaal niet nodig is. Deze hofleverancier is al sinds 1900 producent van geweven en gedrukte labels voor bekende merken in de mode- interieur, automotive en gezondheidsindustrie.

EE Labels liet speciale machines ontwikkelen die ultra-high-definition weaving mogelijk maken, sindsdien maken zij ook jacquardstoffen. De jacquardmachines bieden veel nieuwe mogelijkheden, met als laatste ontwikkeling een 3D geweven jas.

Een 3D geweven jas

De vorm van de jas zit meteen in de stof door middel van een dubbelweefsel. Doordat je de jas binnenstebuiten trekt zijn naden automatisch afgewerkt. Het grote voordeel van deze jas: er is geen confectie voor nodig. Rechtstreeks van de machine wordt de rol stof uitgelaserd en kan deze meteen gedragen worden.

Noodoplossing tijdens corona crisis

In deze tijd van de corona crisis kan er dus snel een noodoplossing voor het gebrek aan beschermende kleding ontwikkeld worden. EE Labels is hiervoor nog op zoek naar partners. Voor de toekomst gaat het bedrijf verder met het ontwikkelen en produceren van oplossingen waardoor lokaal leveren mogelijk is.

Bekijk hier het filmpje over de 3D jas >>
Voor meer informatie over EE Labels of de 3D jas: www.eelabels.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement