Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 bekend!

Op donderdag 13 januari is de jury bijeengekomen om uit een totaal van 35 inzendingen de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 samen te stellen. Deze innovaties zijn genomineerd voor de publieksprijs. De beste vijf zijn nog in de race voor de juryprijs. De beide winnaars worden tijdens een live-uitzending op 8 februari bekendgemaakt.

Dit zijn de 20 innovaties van de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20:

–          Afterservice –          iTapToo B.V. –          Searious Business
–          Boschgaard –          New Horizon Urban Mining B.V. –          Sibex Europe B.V.
–          CORE (stichting IVER) –          Oerlemans Packaging Group –          Sock by Sock
–          Delta R&D B.V. –          Parc Active Rubber B.V. –          Stichting Samen Tegen Voedselverspilling
–          De Meeuw –          PeelPioneers –          Struikroven
–          Dutch Water Tech –          Rik Makes –          ZND Nedicom
–          Heijmans Services –          Rodenburg Biopolymers

Bekendmaking jury- en publieksprijs

Tijdens de Nationale Week van de Circulaire Economie zal Elske Verbraak vanuit Strijp-S, The New Block in Eindhoven de uitzending presenteren. De Top 5-genomindeerden pitchen dan live hun innovatie, waarna de jury de winnaar bekend maakt. Kijkers stemmen voor de publieksprijs op hun favoriet uit de gehele Top 20. Voor beide winnaars zijn mooie geldprijzen en ruime media-aandacht te winnen. Aanmelden om de uitzending op 8 februari 16:00 online bij te wonen kan hier. Alle inzendingen van de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 zijn hier terug te vinden.

Jury

De jury van de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 staat onder leiding van juryvoorzitter Prof. dr. Jacqueline Cramer, ruim veertig jaar werkzaam op het milieuterrein binnen het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, de politiek en de universiteit. Aan haar zijde staan Anne-Marie Spierings, gedeputeerde Noord-Brabant met de portefeuille Energie, Circulaire economie en Milieu, Brigit van Dijk-van de Reijt, algemeen directeur/bestuurder van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Theo Bruinsma, bestuurslid van werkgeversorganisatie VNO-NCW Brabant Zeeland met de portefeuille milieu & duurzaamheid, Rob van Willigen, ruim 30 jaar werkzaam bij ABN AMRO en Simon Rombouts, betrokken als oud-winnaar van de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20.

Over de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20

De Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 is een initiatief van Provincie Noord-Brabant, VNO-NCW Midden, VNO-NCW Brabant-Zeeland, BOM en ABN AMRO. Het doel is te laten zien wat Regio Brabant te bieden heeft op het gebied van circulaire innovaties en om deze circulaire innovaties een stap verder te helpen.

Over de Nationale Week van de Circulaire Economie 2022

De Week van de Circulaire Economie is dé jaarlijkse campagneweek voor Circulaire Economie. Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari zetten ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun (dit jaar digitale) deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Zie voor meer informatie: https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/

Vragen over Brabant Onderneemt Circulair kunt u richten aan Ruud Pulles, pulles@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement