Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Botanic Bites wint eerste Gouden Cirkel

Botanic Bites sleept de eerste gouden cirkel van de Provincie Noord-Brabant in de wacht en is daarmee de eerste genomineerde voor de volgende editie van de Brabantse Circulaire Top 20.

Burgers, snacks, worsten en curries van voedsel dat anders weggegooid zou worden: Botanic Bites maakt vernieuwende veganistische gerechten van reststromen. ‘Ze kijken op een vernieuwende manier naar voedsel én wisten hun bedrijfsmodel razendsnel aan te passen tijdens de coronacrisis. Dat moedigen wij graag aan met de eerste provinciale Gouden Cirkel.’, aldus Gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen (portefeuille circulaire economie).

De Gouden Cirkel

De Gouden Cirkel is een nieuwe prijs die ieder kwartaal wordt uitgereikt door de provincie Noord-Brabant aan een ondernemer die op een vernieuwende manier invulling geeft aan de circulaire economie. De winnaars van de Gouden Circkel zijn automatisch genomineerd voor de volgende Brabantse Circulaire Innovatie Top 20. Deze vindt plaats tijdens de week van de circulaire economie van 31 januari t/m 5 februari 2022.

Brabantse Circulaire Top 20

De Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 belicht innovatieve producten en projecten van ondernemingen, overheden en inwoners die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Noord-Brabant. De organisatie is in handen van VNO-NCW Brabant Zeeland, in samenwerking met de provincie Noord-Brabant, de BOM en ABN Amro.

Tijdens de eerste editie van de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 eerder dit jaar ging Chainable uit Gilze naar huis met zowel de jury- als de publieksprijs. Zij wonnen daarmee een bedrag van € 5000 en twee dagen begeleiding vanuit de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement