Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Zeeuwse leden herkennen zich in het verhaal van Danny Vera

Na een feestelijk ontvangst met bubbels, opende bestuurslid VNO-NCW Zeeland Leon Kalle de sessie. Hoofdredacteur Omroep Zeeland Edwin de Korte vertelde de ondernemers in de zaal meer over het belang en bereik van de publieke Zeeuwse omroep. Wist jij dat Omroep Zeeland radio hier beter beluisterd wordt dan welke andere radiozender ook?

Ik heb een plaat voor m’n kop gehad

Michel van Sluijs, eindredacteur programmering bij Omroep Zeeland, gaf ons vervolgens een mooie introductie met achtergrondinformatie over de film van Danny Vera. De documentaire over het leven van de Zeeuwse zanger ‘Van oma’s kelder tot Carré’ bleek een schot in de roos! Alle ups en downs in zijn carrière kwamen voorbij, door Danny Vera zelf voorzien van heerlijk nuchter commentaar.

Het leverde een hartverwarmend beeld op waardoor je (nog meer) ontzag voor het doorzettingsvermogen van deze talentvolle Zeeuwse muzikant krijgt. Of, zoals hij zelf zegt: ‘achteraf denk ik weleens: ik heb een plaat voor m’n kop gehad’. Menig ondernemer zal zich hierin wel herkennen…

Na afloop werd er gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement