Kennisdeling en ontmoeting
Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Westkade 104
4550 AB SAS VAN GENT
T 0115 451456

Woningcorporatie ontvangt Groene Pluim

Op vrijdag 13 september 2019 ontving Stadlander uit handen van bestuurder en oud-politicus Ed Nijpels de Groene Pluim. De uitreiking vond plaats bij het Suikerlab in Bergen op Zoom, een plek waar duurzaamheid centraal staat.

Stadlander is de eerste woningcorporatie die deze eervolle onderscheiding, een initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland, in ontvangst mag nemen. Voor bestuurder Marc van der Steen kwam de prijs niet geheel onverwacht. [lees verder onder de foto]

Stadlander is al jaren bezig met het proces van verduurzamen en Van der Steen ziet dat ze hierop inmiddels voorlopen op veel andere woningcorporaties. “We zijn niet de enige in het land, maar pakken het wel grootschaliger aan dan anderen. Dat is een stukje lef, er komt veel bij kijken.”

Lees hier het artikel in BN DeStem van 14 september jl. >

Waar verscheen VNO-NCW Brabant Zeeland nog meer in de media? Bekijk het hier

Over de Groene Pluim

De Groene Pluim is een stimuleringsprijs op gebied van duurzaamheid en een initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland. Bedrijven die zich aanmelden worden door een onafhankelijke accreditatiecommissie gescreend. Punten waarop getoetst wordt zijn: duurzame consumptie- en productieprocessen, het bestrijden van klimaatverandering, bijdrage aan economische groei, waardig werk voor iedereen en actieve communicatie en kennisdeling over duurzaam ondernemen. Hiermee wordt bijgedragen aan het bereiken van de Sustainable Developments Goals, die de VN heeft opgesteld.

Meer informatie over de Groene Pluim
Meer over het thema Milieu en duurzaamheid

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement