Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Vacature: Regiomanager Zuidoost-Brabant

Wil jij een bijdrage leveren aan het optimaliseren van het Brabantse ondernemersklimaat? Heb je een sterke affiniteit met het Brabantse bedrijfsleven? Kun jij ondernemers, partners en stakeholders binnen en buiten VNO-NCW Brabant Zeeland enthousiasmeren en verbinden? Dan ben jij misschien wel de nieuwe regiomanager voor de regio Zuidoost-Brabant.

Organisatie

VNO-NCW Brabant Zeeland is dé ondernemingsvereniging van Brabant & Zeeland en het regionale netwerk van VNO-NCW. Binnen de kernactiviteiten belangenbehartiging en kennisdelen & ontmoeten, zijn de belangrijkste thema’s arbeidsmarkt & onderwijs, infrastructuur & ruimte, milieu & duurzaamheid en innovatie & ondernemerschap. Binnen deze thema’s maakt VNO-NCW Brabant Zeeland zich sterk voor onderwerpen die er echt toe doen voor zowel de leden als voor andere bedrijven. Tot de leden behoren zowel de grootste bedrijven in Brabant en Zeeland als de middelgrote & kleinere ondernemingen waardoor VNO-NCW Brabant Zeeland op lokaal, regionaal en landelijk niveau het verschil kan maken.

Functieomschrijving

Als Regiomanager Zuidoost-Brabant ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen, onderhouden en verstevigen van het netwerk van VNO-NCW Brabant-Zeeland in de regio Zuidoost-Brabant (ook wel bekend als de Brainport-regio). Je vervult een spilfunctie tussen ondernemers en verbindt mensen en organisaties met elkaar. Je bezoekt dagelijks ondernemers en overheden waarbij je naast de verbinding ook de lobby voert op de thema’s die voor jouw regio van belang zijn. Je overlegt met verschillende stakeholders zoals bestuurders, politici, onderwijs en andere partijen. Je bent de rechterhand van het bestuur in de regio. Ook signaleer je wensen van ondernemers en gebruikt dit als input voor het organiseren van bijeenkomsten en projecten waaraan ondernemers graag meedoen.

Functie-eisen

  • Je hebt WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een bij voorkeur complexe, bestuurlijke omgeving met een diversiteit aan belangen;
  • Je hebt affiniteit met het bedrijfsleven en bent bekend met de stakeholders;
  • Je hebt een ondernemersgeest, durft risico’s te nemen, bent servicegericht, flexibel (ook ten aanzien van werktijden), hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen, bent representatief en hebt uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

VNO-NCW Brabant Zeeland biedt je een uitdagende en verantwoordelijke functie. Je bent vooral actief binnen de regio, met enige regelmaat ben je op het kantoor in Tilburg. Het is geen functie die je tussen 9 en 5 invult. Vergaderingen, netwerkbijeenkomsten en overleg vinden vaak plaats in de avonduren. Het betreft een functie van 36 uur per week. Bij gebleken geschiktheid zijn er doorgroei mogelijkheden. 

Standplaats

Zuidoost-Brabant (Eindhoven en omstreken)

Interesse?

VNO-NCW Brabant Zeeland laat zich in deze procedure begeleiden door PolderBanen. Je kunt solliciteren via www.polderbanen.nl/vacatures. Voor aanvullende informatie kun je bellen met Mark Streuer of Evi Gasseling op 073-8200955.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement