Kennisdeling en ontmoeting
Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Westkade 104
Postbus 97
4550 AB SAS VAN GENT
T 0115 451456

Terugblik 2018

Leuk

2018 begon op 9 januari met het CAPTAINS DINNER. Op de meest duurzame partyboot van Nederland konden we via Breda, Oosterhout, Geertruidenberg en Moerdijk West-Brabant vanaf het water ervaren.

We eindigen het jaar op 11 december met de EINDCONFERENTIE VAN HET PROJECT JIJ BLIJFT BIJ! We maakten tijdens deze bijeenkomst de resultaten bekend van de 20 deelnemende bedrijven, die samen in het project gekeken hebben hoe ze werknemers arbeidsfit kunnen houden.

We organiseerden in 2018 ruim 36 BIJEENKOMSTEN, waaronder de populaire ONTBIJTSESSIES. Tel hierbij op de de bijeenkomsten van de inmiddels 12 STUDIECLUBS in West-Brabant, die met hun eigen agenda en frequentie samenkomen.

Relevant

Relevant

We ontwikkelden in 2018 onze eigen agenda met als resultaat de ONDERNEMERSCIRKEL van VNO-NCW West-Brabant. We gingen met de cirkel onder de arm naar de overheden om in gesprek te gaan over de belangen van ondernemers in onze regio.

Concreet

Het SECTORPLAN WEST-BRABANT heeft 380 VACATURES INGEVULD bij het bedrijfsleven. Met het project GAS EROP! deelden we 20 gratis energiescans uit om verduurzaming te stimuleren. Binnen het project PARTICIPEREN LOONT deelden we kennis en ervaring over het werken met mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. We zetten 6 bedrijven in het zonnetje met DE GROENE PLUIM. En binnen het initiatief JIJ BLIJFT BIJ! deelden en verspreidden we kennis over het arbeidsfit houden van personeel. 

In 2019...

In 2019...

...is de agenda weer gevuld met inspirerende, leuke en waardevolle ONTMOETINGEN. 

...zetten we ons verder in om de belangen van onze ondernemers, gezamenlijk met de andere stakeholders te behartigen, met als motto: 'HOE CONCRETER, HOE BETER'

...gaan we net als in 2018 onze leden helpen zakelijk en persoonlijk te laten GROEIEN door ze met collega-ondernemers in contact te brengen.

Vanuit de overheden en de media wordt VNO-NCW Brabant Zeeland gezien als dé vertegenwoordiger van het bedrijfsleven. We zijn te zien en te horen in de lokale, regionale, provinciale en zelfs landelijke media. Daarnaast zijn de verzoeken tot deelname vanuit overheden een continue kans om de belangen van het bedrijfsleven naar voren te brengen. Onze focus ligt op ondernemersbelangen met maatschappelijke impact. We zijn daarbij scherp op het voorkomen van het puur sang faciliteren van de overheidsagenda.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement