Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Scheidend voorzitter VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch Marc Hoedemakers geëerd met Ondernemersprijs

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst ‘Bossche Booost’ op woensdag 17 januari ontving Marc Hoedemakers, scheidend voorzitter van VNO-NCW ’s-Hertogenbosch, de Ondernemersprijs van VNO-NCW Brabant Zeeland en de gemeente ’s-Hertogenbosch, uit handen van de wethouder Economische Zaken Ralph Geers. De bijeenkomst vond plaats in de HAS Green Academy.

Marc Hoedemakers was negen jaar voorzitter van VNO-NCW ’s-Hertogenbosch. Hij was initiator van twee grote onderzoeken over de toekomst van Den Bosch (‘De Economische Kracht van ’s-Hertogenbosch’ en ‘Den Bosch 2030’) en gaf leiding aan het bestuur en verschillende in- en externe werkgroepen. Ook was hij ruim 12 jaar lid van de werkgroep Ruimtelijke Ordening en Economische zaken, waarvan hij de eerste jaren ook voorzitter was. Voordat Marc voorzitter werd van VNO-NCW was hij vanaf de oprichting bestuurslid van bedrijvenvereniging vRO, Rosmalen. Hiervan was hij ruim 12 jaar voorzitter.

Vanuit belangrijke dossierkennis had Marc het algemene ondernemersbelang in de gemeente goed en scherp voor ogen. Hij zette zich over een reeks van jaren op een breed front met succes in – ook vrijwillig –  voor sociaaleconomische en culturele ontwikkelingen binnen de gemeente. Vanuit zijn voorzitterschap voor VNO-NCW ’s-Hertogenbosch werd zijn stevige inbreng om ondernemend ’s-Hertogenbosch in relatie tot de stad / gemeente ’s-Hertogenbosch verder te helpen breed gewaardeerd. De toekenning van de Ondernemersprijs ’s-Hertogenbosch toont de waardering voor die brede inzet.

(Foto: v.l.n.r. Maarten van der Vaart, Marc Hoedemakers, Ralph Geers en Erik van der Most)

Ondernemersprijs

De Ondernemersprijs ‘s-Hertogenbosch is in nauwe samenspraak met het georganiseerd bedrijfsleven in ’s-Hertogenbosch – vertegenwoordigd door VNO-NCW Brabant Zeeland – in 2000 ingesteld, om ondernemers die van grote waarde zijn (geweest) voor de sociaal economische dynamiek van de stad op een bijzondere wijze te eren. De Ondernemersprijs ’s-Hertogenbosch – een kunstwerk en oorkonde – is sinds 2000 toegekend aan Jan van Vroenhoven (voorzitter SBB), Clemens Bolhaar (vicevoorzitter van Bedrijvenoverleg ’s-Hertogenbosch), Tiny Bertrums (voorzitter Hartje ’s-Hertogenbosch), Hans Cox (voorzitter BZW ’s-Hertogenbosch) en Marc Bozon (voorzitter regionaal business netwerk Hermes).

Lees ook: Erik van der Most nieuwe voorzitter VNO-NCW in Den Bosch (dubbelinterview) >>

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Maurice Manders, regiomanager VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch, via manders@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement