Kennisdeling en ontmoeting
Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Westkade 104
Postbus 97
4550 AB SAS VAN GENT
T 0115 451456

De Groene Pluim

De Groene Pluim is een initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland en ontstaan in West-Brabant om bedrijven die serieus werk maken van duurzaam ondernemen te erkennen, waarderen en stevig te positioneren. Door het uitreiken van De Groene Pluim ontstaat een voorbeeldfunctie voor andere bedrijven om (nog) bewuster duurzaam te ondernemen.

 

Veel bedrijven hebben innovatie en duurzaamheid als drijfveer, maar zijn zich niet altijd ‘bewust’  van de brede maatschappelijke visie die zij hebben en vinden het maar de ‘normaalste zaak van de wereld’ wat ze doen. Met de Groene Pluim willen we deze bedrijven zichtbaar maken, met de overtuiging dat motiveren, stimuleren en ‘doen’ effectief werkt en een positieve beweging op gang brengt.

Trotse Groene Pluimhouders 

Saver uit Roosendaal won op 10 oktober 2016 de allereerste Groene Pluim. Inmiddels heeft de Groene Pluim ook zijn weg gevonden naar andere regio’s in Brabant. Bedrijven die actief zijn in energiebesparing, energietransitie, afvalreductie, hergebruik van materialen, of een aanzienlijke bijdrage leveren aan innovatieve verduurzaming van het productieproces komen in aanmerking voor de Groene Pluim. Ook zien ze goed werkgeverschap en een diversiteit aan medewerkers als kracht van het bedrijf. Daarnaast is een belangrijke voorwaarde dat het bedrijf motivatie, enthousiasme en inspiratie deelt met anderen.

              

     

                    

              

 

               

         

 

Komt jouw organisatie in aanmerking voor De Groene Pluim? Geef je bedrijf op of draag een bedrijf aan! Ga naar www.degroenepluim.nl.

Meer informatie over de Groene Pluim >

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement