Kennisdeling en ontmoeting
Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Westkade 104
Postbus 97
4550 AB SAS VAN GENT
T 0115 451456

Maken zinloze regeltjes het jou moeilijk om te ondernemen? Laat het ons weten!

Een paarse krokodil van VNO-NCW Brabant Zeeland voor de meest zinloze wet of regel die ondernemers het ondernemen moeilijk maakt. Wij kaarten graag zinloze wet- en regelgeving aan om er vervolgens samen met onze stakeholders oplossingen voor te vinden.

Laat ons weten welke overheidsinstantie volgens jou de paarse krokodil verdient. Laat je reactie achter via onderstaand formulier. Binnenkort gaan we – misschien wel met jou – hoogstpersoonlijk langs de winnaar om deze aanmoedigingsprijs uit te reiken.

Innovatie en samenwerking

Ondernemers met goede ideeën hebben nog te vaak last van beperkende wet- en regelgeving. Daarmee sterven initiatieven om de samenleving in economische, sociale en ecologische zin te versterken een stille dood. Voor goede en snelle innovatie en samenwerking is slagkracht nodig. Innovatie en samenwerking die VNO-NCW Brabant Zeeland met haar omvangrijke netwerk graag wil realiseren.

Ja… Daar staat ie…

De paarse krokodil is afkomstig van een televisiereclamespot uit 2004 van een Nederlandse verzekeringsmaatschappij. Het groeide uit tot een metafoor voor overdreven bureaucratie en regelzucht.

Laat hier jouw paarse krokodil achter:

Heb je vragen? Stel ze aan Tijmen Bergen, manager communicatie VNO-NCW Brabant Zeeland
013-205 00 20 | communicatie@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief