Kennisdeling en ontmoeting
Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Westkade 104
4550 AB SAS VAN GENT
T 0115 451456

LENTEPRIKKEL 2020 | Toekomst met Talent | 17 maart

Videos

Is jouw bedrijf aantrekkelijk voor het talent van de toekomst?
Wat kunnen wij als bedrijfsleven, maar ook als regio doen om aantrekkelijk te zijn en te blijven?

De LENTEPRIKKEL 2020 staat in het teken van Toekomst met talent. Ook voor deze editie hebben we weer een aantal topsprekers die jou hun antwoord gaan geven op deze vragen!

Topsprekers: Kim Putters (SCP) | Toon Gerbrands (PSV)

De eerste spreker is niemand minder dan Kim Putters – directeur van het Sociaal Cultureel Planbureau en door Volkskrant uitgroepen tot meest invloedrijke Nederlander. Hij weet hoe je invloed kunt hebben op de toekomst van de regio in een snel veranderende omgeving. Naast hem staat Toon Gerbrands. Als directeur van PSV en oud-bondscoach van het Nederlands volleybalteam weet hij als geen ander hoe je talent herkent, benut en behoudt.

Dagvoorzitter is de zeer ervaren Donatello Piras, die je door deze enerverende avond heen coacht. Hij is bekend van o.a. het RTL Z-programma Z in Zaken en zijn column in tv-programma Dunk.

Netwerkborrel

Naast inspiratie staat de LENTEPRIKKEL natuurlijk garant voor netwerk, netwerk en netwerk. Na het zaalprogramma ontmoet je de finefleur van ondernemend en bestuurlijk Brabant en Zeeland bij de bar. Zoals je van ons gewend bent, doen we dat onder het genot van uitstekende hapjes en drankjes.

Programma 

17.30 uur Inloop

18.00 uur Streetfood buffet

19.30 uur Start programma

21.00 uur Netwerkborrel

Koning Willem II Stadion

‘Hier adem ik vrij,’ zei Koning Willem II over Tilburg. Over het Koning Willem II Stadion kan precies hetzelfde worden gezegd. Om talloze redenen een unieke congres- en evenementenlocatie. Comfortabel en gezellig, maar het meest in het oog springt natuurlijk toch die fantastische groene grasmat en de tribunes daaromheen. Bijzonder is dat de deuren naar de tribunes altijd openstaan.

Koning Willem II Stadion
Goirleseweg 34
5026 PC Tilburg

Inschrijven en kosten

Voor leden van VNO-NCW Brabant Zeeland bedragen de kosten voor deelname € 69,- (excl. btw), inclusief het walking dinner en de netwerkborrel. Inschrijven kan tot en met dinsdag 10 maart.

Wil je ook naar de LENTEPRIKKEL 2020, maar heb je geen uitnodiging ontvangen? Mail dan naar lenteprikkel@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Wil je een introducé meenemen? Ook daarvoor kun je mailen naar lenteprikkel@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Vrienden van de LENTEPRIKKEL goud

Vrienden van de LENTEPRIKKEL zilver

 

 

 

 

Vrienden van de LENTEPRIKKEL brons

 

 

 

Strategische partners VNO-NCW Brabant Zeeland

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement