Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Netwerken

 

Bij welk netwerk sluit jij aan?

Er is geen ander zakelijk platform in Zuid-Nederland als VNO-NCW Brabant Zeeland waar ontmoeting en netwerken altijd samen gaat met kennisdeling en waar ondernemers elkaar zo regelmatig in een vertrouwelijke sfeer kunnen ontmoeten.

De grote variatie in onze leden en hun bedrijfstakken zorgt voor innovatieve ideeën en businesscases. Daarom heeft VNO-NCW Brabant Zeeland verschillende netwerken waar je met collega-ondernemers in contact kunt komen. Tijdens bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, masterclasses en in studieclubs en communities bespreken we onderwerpen die voor jou relevant zijn.

Als lid van VNO-NCW Brabant Zeeland kun je kosteloos deelnemen aan onze communities. Enkel voor Masterclass Veiligheid wordt een bijdrage gevraagd.

Klik hieronder op het netwerk waar jouw interesse naar uitgaat voor meer informatie en deelname. 

Zit jouw community er (nog) niet tussen? Laat ons dan weten waar jouw behoefte ligt. Bij voldoende animo kunnen we er samen met jou een oprichten. Mail naar Vivian Schoormans: schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Onze netwerken

Het hele netwerk van VNO-NCW Brabant Zeeland in één app!

VNO-NCW Brabant Zeeland blijft innoveren om jou het beste te laten halen uit je lidmaatschap. Download daarom onze app, boordevol kennis, activiteiten én direct contact met het gehele netwerk van VNO-NCW Brabant Zeeland!

Met de app:

  • blijf je verbonden en leg je snel en laagdrempelig contact met andere ondernemers;
  • kun je chatten met groepen waarvan je deel uitmaakt, zoals bv je studieclub;
  • meld je je direct aan voor onze evenementen en activiteiten;
  • blijf je op de hoogte van het laatste nieuws;
  • komen vraag en aanbod bij elkaar.

Download de app voor Apple of Android en meld je aan. De installatie duurt slechts enkele minuten om de app en de content te installeren. Maak je profiel compleet met je profielfoto, bedrijfslogo, contactgegevens en je LinkedInprofiel. Meteen daarna maak je gebruik van al het goede dat jouw lidmaatschap bij hét ondernemingsnetwerk van Brabant en Zeeland biedt.

 

 

 

Deze app is exclusief voor leden van VNO-NCW Brabant Zeeland

Ervaar ook de kracht van onze vereniging

VNO-NCW Brabant Zeeland staat voor het bundelen van krachten. Dit geldt ook voor jou als ondernemer. Samen met mede-ondernemers ga je ondernemen, netwerken en samenwerken om jezelf als ondernemer, jouw onderneming én jouw regio verder te ontwikkelen. Door lid te worden van VNO-NCW Brabant Zeeland maak je deel uit van een hechte vereniging. Samen slaan wij de handen ineen om de stem van de ondernemer kenbaar te maken.

Ervaar ook onze kracht en word lid. Ruim 3000 ondernemers gingen je al voor! De voordelen op een rij >

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement