Lid worden? Klik hier

Events

Lenteprikkel

Is jouw bedrijf aantrekkelijk voor het talent van de toekomst? Wat kunnen wij als bedrijfsleven, maar ook als regio doen om aantrekkelijk te zijn en te blijven?

Topsprekers: Kim Putters (SCP) | Toon Gerbrands (PSV)

De LENTEPRIKKEL 2020 staat in het teken van Toekomst met talent. Ook voor deze editie hebben we met Kim Putters, de meest invloedrijke Nederlander van 2019, en Toon Gerbrands weer een aantal topsprekers die jou hun antwoord geven op deze vragen!

Meld u hier aan voor de Lenteprikkel 2020!

 

Data innovation academy

De wereld verandert razendsnel en voor ondernemers is het cruciaal om voorop te blijven lopen in alle digitale ontwikkelingen. Big data is er zo éen. Een must voor je bedrijf? Absoluut! Maar waar begin je?
VNO NCW Brabant-Zeeland biedt, in samenwerking met JADS de unieke Data Innovation Academy aan voor MKB-ondernemers.
Stapsgewijs nemen we je mee in de wereld van data gedreven ondernemerschap en krijg je praktische handvatten om data slim te gebruiken in jouw business.

De onderneming van de toekomst

De hedendaagse digitale revolutie is omvangrijker dan vaak al zichtbaar is in het bedrijf. Helaas komen we er niet met een verbeterde customer journey of een enthousiaste Chief Digital Officer.
De onderneming van de toekomst kijkt vooruit! Welke invloed heeft digitalisering op mijn beleid rondom arbeid&onderwijs? Welk personeel moet ik nog aannemen, laat staan een vast contract geven? En hoe kom ik juist wel aan de whizzkids die ik nodig heb? Hoe duurzaam en maatschappelijk kan ik blijven ondernemen? Welke IT is vereist en hoe werken we hiermee in het bedrijf? Hoe ziet mijn financiële plaatje eruit over 5-10 jaar? Waarin moet ik nu investeren en wat moet ik juist loslaten?
Een jaar lang nemen we samen met u uw bedrijf onder de loep en maken we stappen om deze toekomstbestendig te maken.

Fridayboost

Elke laatste vrijdag van het kwartaal komen de leden bijeen voor een Fridayboost: inhoudelijk, netwerk en fun. Hier worden de mooiste samenwerkingen van het kwartaal gepitcht, de grootste uitdagingen voor het volgende kwartaal gekozen en is er optimaal ruimte om met elkaar te netwerken. Ook aan de ontspanning wordt gedacht. Laat je verrassen door een van de unieke workshops en geniet van een heerlijke borrel met hapjes.  De fridayboost is elk kwartaal vaste prik en een ‘dit wil je niet missen’ event.

Ondernemersontbijt

Op kringniveau, sectorbreed. Ondernemers komen maandelijks bij elkaar om uitdagingen te delen en om te netwerken. Het ondernemersontbijt verkwikt, verrast en verrijkt.

Brabant Bruist en Zeeland Ziet

Elk kwartaal word je volledig bijgepraat over de meest actuele & relevante issues voor jou als ondernemer in de regio. Denk aan AVG, arbeids-& ontslagrecht maar ook digitale transformatie initiatieven.
We bespreken deze zaken in panelvorm met bijvoorbeeld een innovatieve ondernemer, een trendwatchers en bij voorkeur aanwezigheid van overheid & onderwijs. Sfeertje DWDD/RTL Late Night maar dan interactief. Het publiek participeert volop, onder het genot van een hapje en drankje.

Walk and talk

Stadswandeling over bepaald thema: vastgoed, innovatie etc. Spreker komt uit bedrijfsleven of overheid. 2 uur wandelen met een kleine groep van ondernemers langs betekenisvolle plekken binnen dit thema. Spreker schetst trends en ontwikkelingen. Afsluitende borrel bij gerelateerd lidbedrijf.

 

Ja, ik wil lid worden!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement