Kennisdeling en ontmoeting
Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Westkade 104
Postbus 97
4550 AB SAS VAN GENT
T 0115 451456

Themabijeenkomst Duurzaamheid: Uitreiking Groene Pluim

27 juni 2019 | 14.30 - 18.00 | Plastica Groep | Waalwijk

Datum en locatie

27 juni 2019 van 14.30 – 18.00 uur
bij Plastica Groep, Industrieweg 92 in Waalwijk
Route
(let op: in verband met de ontwikkelingen op het industrieterrein kan het zijn dat de route naar Plastica Groep iets wijzigt)

Programma

14:30 uur   Ontvangst bij Plastica Groep in Waalwijk
15.00 uur   Uitreiking Groene Pluim door wethouder Dilek Odabasi
15.30 uur  Spreker Maarten van Andel neemt je mee in  zijn visie op de Energietransitie
16:30 uur  Bedrijfspresentatie Plastcia Groep door Marc Snoeren, Algemeen directeur en bestuurslid Stichting Waalwijk CO2 vrij
17.00 uur  Afsluiting bijeenkomst met borrel
18.00 uur  Einde bijeenkomst

Aanmelden

Aanmelden via een mail naar Ellen van den Broek, E. broek@vnoncwbrabantzeeland.nl (Voor deze bijeenkomst is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, meld je snel aan om zeker te zijn van deelname)

Over De Groene Pluim

De Groene Pluim is voor bedrijven die serieus werk maken van de Global Goals en om deze bedrijven stevig te positioneren. Door De Groene Pluim uit te reiken ontstaat er een voorbeeldfunctie voor bedrijven om (nog) bewuster te gaan ondernemen en komt er een positieve beweging op gang.

Wanneer De Groene Pluim is uitgereikt aan die ondernemer die zich kwalificeert is dit geen eindpunt maar het startpunt. De visie van de desbetreffende ondernemer naar de toekomst is relevant. Wat zijn de ambities? Welke verbindingen zijn wenselijk? Welke kennis en inspiratie wordt er gezocht? Daar ligt de toegevoegde waarde van De Groene Pluim. Het netwerk maakt het mede mogelijk om bedrijven te laten groeien op het gebied van duurzaam ondernemen door de verbindingen te leggen.

Meer over de Groene Pluim

Over de Stichting Waalwijk CO2 vrij

De ‘Stichting Waalwijk CO2 vrij’ stimuleert energiebesparing en productie van duurzame energie voor Waalwijkse bedrijven. Ze is onafhankelijk en heeft geen commercieel belang. Energie wordt nu vooral opgewekt met fossiele brandstoffen. Er is een omslag nodig naar de productie van duurzame energie en besparing op het gebruik van energie. De ‘Stichting Waalwijk CO2 vrij’ ondersteunt bedrijven met het tijdig en adequaat inspelen op deze energie-omslag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement