Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Masterclass Internationaal ondernemen: Patenten & subsidies | Marketing & international recruitment

20 juni 2022 | 15.30 - 18.00 | Locatie volgt

In specialistische masterclasses over internationaal ondernemen voor het MKB word je voorbereid om als ondernemer je vleugels uit te slaan naar het buitenland. De economie is op stoom. Dit is hét moment. Een gedegen voorbereiding en informatievoorziening maken de marktentree kansrijker. Daarnaast kunnen veel problemen en misstappen in het internationaal zakendoen voorkomen worden.

De masterclasses worden fysiek georganiseerd (in kleine groepen) en mogelijk gemaakt door de gemeente Eindhoven, WTC Eindhoven, OVE en VNO-NCW Brabant Zeeland*. Ervaren exportcoaches doceren de masterclasses en ondernemers delen hun ervaringen.

Deze masterclass behandelt de thema’s:

Patenten en subsidies: het belang van merk- en productbescherming en beschikbare subsidies/vouchers voor internationaal ondernemen. 

Marktwerking/ international recruitment: Medewerkers uit het buitenland werven biedt een oplossing voor de krapte op de arbeidsmarkt. Waarmee moet een ondernemer rekening houden?

Meer informatie en aanmelden
Neem voor vragen, meer informatie of deelnemen aan deze bijeenkomst contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement