Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lenteprikkel 2022 | TaLenteprikkel

24 mei 2022 | 16:00 - 22:00 | Theater De Bussel in Oosterhout

De lente hangt in de lucht: de LENTEPRIKKEL 2022 gaat door!

Hét jaarlijkse event waar 300 gasten, de fine fleur van ondernemend én bestuurlijk Brabant en Zeeland, elkaar ontmoeten en inspireren, vindt dit jaar plaats op 24 mei in Theater de Bussel in Oosterhout. Als aanvulling het plenaire avondprogramma bieden we je deze editie bovendien een uitdagend middagprogramma met het Prikkelplein.

TaLenteprikkel

Het thema voor de LENTEPRIKKEL 2022: TaLenteprikkel. Samen met een aantal topsprekers én met onze gasten zoeken we antwoorden hoe je als werkgever talent kunt aantrekken, behouden en stimuleren. Hoe blijf je als bedrijf aantrekkelijk voor talent en wat is er nodig om talent aan te spreken? Welke talenten heb je nodig voor een succesvol bedrijf? Wat kunnen wij als gezamenlijk bedrijfsleven doen om dat talent aan Zuid-Nederland te binden en te behouden?

Programma en kosten

16.00 uur Inloop en start Prikkelplein
17.30 uur Inloop avondprogramma en diner
19.00 uur Plenaire programma
20.15 uur Netwerkborrel
22.00 uur Einde

Kosten voor deelname aan de TaLenteprikkel bedragen €89,- (excl. btw). Daarvoor ben je verzekerd van een topprogramma, een heerlijk buffet en natuurlijk een goed aangeklede netwerkborrel.

Sprekers

Meteen vanaf de start staat er een berg ondernemerschap op het podium. Ingrid Thijssen, landelijk voorzitter van VNO-NCW en Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland, trappen de avond af met Esther van Rijswijk (o.a. bekend als correspondent in Londen voor RTL-Nieuws en van RTL Z, BNR en HP/De Tijd) en co-host Anouk Dijkstra, voorzitter Jong Management van VNO-NCW en DGA van productiebedrijf Prevesco.

 

  • Peter Hein van Mulligen

    Als hoofdeconoom en woordvoerder economie en arbeidsmarkt bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vertelt hij hoe Brabant een Zeeland er nu voor staan. Wat betekenen al die cijfers voor onze arbeidsmarkt?  Het idee dat je als ondernemer kan denken ‘voor jou 10 anderen’ is echt voorbij en komt ook niet meer terug.

Lees meer over Peter Hein >

  • Sylvia van Es

    Ze is president van Philips Nederland. In een openhartig interview spreken we met haar over de zoektocht naar talent in een uitdagende markt.

Lees meer over Sylvia >

  • Toon Gerbrands

    In 2014 werd hij algemeen directeur van voetbalclub PSV. Als bondscoach van het Nederlands volleybalteam én als directeur van PSV beleefde hij successen, maar ook mindere tijden. Hij deelt zijn ervaring over hoe je als boegbeeld van een organisatie omgaat met talent.

Lees meer over Toon >

 

Prikkelplein

Voorafgaand aan het plenaire programma organiseren wij het Prikkelplein waar je talent in alle facetten gaat ervaren. Ga in gesprek en maak afspraken met het onderwijs, overheid en bedrijfsleven over wat er concreet nodig is voor de regio. Laat je inspireren in de diverse workshops over high performing organisations, generaties X,Y,Z of stap eens uit je comfortzone en onderzoek waar jouw talenten liggen.

Ontdek meer over het Prikkelplein >

Kun je alleen naar het avondprogramma? Dat kun je aangeven bij je inschrijving.

Aanmelden

Inspiratie genoeg dus, tijdens de TaLenteprikkel. Meld je meteen aan, zodat je bent verzekerd van een plek! Leden kunnen zich aanmelden via onze ledenapp. Wil je de app meteen downloaden? Klik dan op onderstaande banner. Ben je (nog) geen lid? Neem dan contact op met Vivian Schoormans door een mailtje te sturen naar lenteprikkel@vnoncwbrabantzeeland.nl. Je kunt ook bij Vivian terecht voor vragen of informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement